frodo92 Postat Noiembrie 24, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2007 contract vanz/cump cartea de indentitate certifi inmatric(asta se traduce ) certificat radiere(si asta se traduce) numere provizorii sau nu , dupa caz;) ok. mersi. chiar aveam nevoie de aceste date si chiar ca oricine are nevoie sa stiu ce trebuie sa primeasca la cumpararea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 Sunt multe firme care se ocupa cu adusul motoarelor din Germania sau alte tari./index.php?showforum=131 Aici este scris tot ce ai nevoie pentru a inscrie o moto luata din afara /index.php?showtopic=41920 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 ok man. mersi. am cautat pe mobile.de si am gasit destule motoare frumoase. atat ktm, yamaha cat si honda. Acum sa vad ce fac la primavara. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 ok man. mersi. am cautat pe mobile.de si am gasit destule motoare frumoase. atat ktm, yamaha cat si honda. Acum sa vad ce fac la primavara. Multa bafta! baFta vezi ca e si moto.it gasesti si acolo motare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 baFta vezi ca e si moto.it gasesti si acolo motare! dap. am gasit multe siteuri. chiar ca se merita sa iti aduci din afara mersi! o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur_brp Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 da pana la urma care e diferenta intre un 125 de 2 timpi si un 125 de 4 timpi? :-/ sunetu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 Putere, greutate, fiabilitate, cuplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 2, 2007 Share Postat Decembrie 2, 2007 da pana la urma care e diferenta intre un 125 de 2 timpi si un 125 de 4 timpi? :-/ sunetu? Motoarele in 2t dezvolta mai multi Cp deci sunt mai puternice. Motoarele in 4t dezvolta o putere mica, si asta nu te ajuta la un enduro daca vrei sa mergi offroad...Cele in 4t sunt mult mai fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 "Motoarele in 2t dezvolta mai multi Cp deci sunt mai puternice. Motoarele in 4t dezvolta o putere mica, si asta nu te ajuta la un enduro daca vrei sa mergi offroad...Cele in 4t sunt mult mai fiabile." E ceva mai complicat de atat. Caii aia putere scrisi acolo pe fisa tehnica la motor conteaza mai mult in ce fel se dezlantuie decat cati sunt!!! Si depinde ce vrei sa zici prin "puterea" aia. De obicei 2t nu au cuplu (dat de capacitatea cilindrica). De asemenea, 2t are o plaja de turatii mult mai mica decat 4t (ceea ce apropo e iar mai important decat cati cai are motorul si "cat prinde"), e mult mai agresiv si e mai greu de controlat puterea aia de care vorbesti. Oricum la motoarele de 125 in general nu o sa simti diferenta asa de mare. Mai ales la astea on/off care sunt facute pt incepatori sau plimbari usoare. Cum e DT-ul de exemplu. (nu zic ca nu poti sa te bagi si prin locuri mai grele putin dar nu are caracteristicile unui 2T pursange enduro, e ceva mai domol). Si inca o chestie foarte importanta, 2t sunt mai simple din pdvd tehnic si 4t mai complicate. Adica la 2t mesteresti mai usor. (desi din nou, nu vad pe cineva mesterind la un DT sau XT din astea mai noi). Cat despre fiabilitate, daca vrei sa faci ENDURO, chiar nu prea conteaza. Pentru ce s-a tot vorbit aici, DT e cea mai buna varianta! (desi sunt fan xt ) Numai bine si spor la cautat si cumparat motoare. Si dc nu stiti intrebati ca nu e o rusine ba chiar dimpotriva...da nu vorbiti prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 "Motoarele in 2t dezvolta mai multi Cp deci sunt mai puternice. Motoarele in 4t dezvolta o putere mica, si asta nu te ajuta la un enduro daca vrei sa mergi offroad...Cele in 4t sunt mult mai fiabile." E ceva mai complicat de atat. Caii aia putere scrisi acolo pe fisa tehnica la motor conteaza mai mult in ce fel se dezlantuie decat cati sunt!!! Si depinde ce vrei sa zici prin "puterea" aia. De obicei 2t nu au cuplu (dat de capacitatea cilindrica). De asemenea, 2t are o plaja de turatii mult mai mica decat 4t (ceea ce apropo e iar mai important decat cati cai are motorul si "cat prinde"), e mult mai agresiv si e mai greu de controlat puterea aia de care vorbesti. Oricum la motoarele de 125 in general nu o sa simti diferenta asa de mare. Mai ales la astea on/off care sunt facute pt incepatori sau plimbari usoare. Cum e DT-ul de exemplu. (nu zic ca nu poti sa te bagi si prin locuri mai grele putin dar nu are caracteristicile unui 2T pursange enduro, e ceva mai domol). Si inca o chestie foarte importanta, 2t sunt mai simple din pdvd tehnic si 4t mai complicate. Adica la 2t mesteresti mai usor. (desi din nou, nu vad pe cineva mesterind la un DT sau XT din astea mai noi). Cat despre fiabilitate, daca vrei sa faci ENDURO, chiar nu prea conteaza. Pentru ce s-a tot vorbit aici, DT e cea mai buna varianta! (desi sunt fan xt ) Numai bine si spor la cautat si cumparat motoare. Si dc nu stiti intrebati ca nu e o rusine ba chiar dimpotriva...da nu vorbiti prostii ok, mersi pentru tot. mai nou vreau un sm. acum nu prea stiu exact ce model... mai e destul timp. niste modele posibile ar putea fi: yamaha xt 125 mz sm 125 Rieju SMX 125 honda xr 125 Kreidler SuperMoto 125 Sachs X-Road -urata Tomos SM125F derbi senda 125 gasgas sm125 yamaha dt Husqvarna SM 125 Kawasaki sm 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 ok, mersi pentru tot. mai nou vreau un sm. acum nu prea stiu exact ce model... mai e destul timp. niste modele posibile ar putea fi: yamaha xt 125 mz sm 125 Rieju SMX 125 honda xr 125 Kreidler SuperMoto 125 Sachs X-Road -urata Tomos SM125F derbi senda 125 gasgas sm125 yamaha dt Husqvarna SM 125 Kawasaki sm 125 MZ Sm 125 Yamaha XT 125 Derbi Senda 125 Yamaha DT Husqvarna Sm 125 Kawasaki Sm 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 MZ Sm 125 Yamaha XT 125 Derbi Senda 125 Yamaha DT Husqvarna Sm 125 Kawasaki Sm 125 nu-mi vine sa cred ca pe honda xr 125 o uitati toti. nu va luati numai dupa aspect fratilor. m-am uitat la clipuri pe youtube si din toate 4t-urile asta poate cel mai mult, din acet am observat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toasted Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 in afara de Honda si Yamaha, la restul n-o sa gasesti piese (daca te intereseaza acest aspect, asta depinde cat timp vrei sa o ti). in derbi si rieju n-as avea incredere (desi cred ca e o chestie subiectiva, am auzit ca sunt ok). Tomos nu! Sachs nu stiu da n-am incredere in nume . Cum sa pui nume la motor Sucks? MZ...pfff, ar trebui sa fie ok. Ideea e ca Yamaha, Honda,Kawa, Husqvarna is ok. La restul nu stiu dc merita riscul, ca diferenta de pret nu e chiar asa de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 12, 2007 Autor Share Postat Decembrie 12, 2007 in afara de Honda si Yamaha, la restul n-o sa gasesti piese (daca te intereseaza acest aspect, asta depinde cat timp vrei sa o ti). in derbi si rieju n-as avea incredere (desi cred ca e o chestie subiectiva, am auzit ca sunt ok). Tomos nu! Sachs nu stiu da n-am incredere in nume . Cum sa pui nume la motor Sucks? MZ...pfff, ar trebui sa fie ok. Ideea e ca Yamaha, Honda,Kawa, Husqvarna is ok. La restul nu stiu dc merita riscul, ca diferenta de pret nu e chiar asa de mare. ok, mersi. ai zis ca doar la honda si yamaha gasesc piese, dar la ktm, kawa, husqvarna, nu se gasesc? sau se gasesc mai greu? de marcile alea care nu prea sunt cunoscute nu mai zic. uite, mersi pentru aspectul acesta. ca daca luam vreo chinezarie nu aveam de unde sa iau piese. eu acum daca iau sm cred ca iau DT-X de la yamaha. Daca iau enduro iau DT-R iar daca iau street iau cagiva mito. Acum sa vad ce ma hotarasc ca ma atrage mult si strada, si muntele. Cred ca sm-ul e cel mai bun ca il fac si enduro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 ok, mersi. ai zis ca doar la honda si yamaha gasesc piese, dar la ktm, kawa, husqvarna, nu se gasesc? sau se gasesc mai greu? de marcile alea care nu prea sunt cunoscute nu mai zic. uite, mersi pentru aspectul acesta. ca daca luam vreo chinezarie nu aveam de unde sa iau piese. eu acum daca iau sm cred ca iau DT-X de la yamaha. Daca iau enduro iau DT-R iar daca iau street iau cagiva mito. Acum sa vad ce ma hotarasc ca ma atrage mult si strada, si muntele. Cred ca sm-ul e cel mai bun ca il fac si enduro . DT-X=>SuperMoto cel mai bun pentru tine,dupa ce mi-ai zis unde stai asta e cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) DT-X=>SuperMoto cel mai bun pentru tine,dupa ce mi-ai zis unde stai asta e cel mai bun Daca aleg sm iau yamaha dt-x, daca aleg racing iau cagiva mito Sa vad ce mo hotarasc. Daca nu ktm (Kick ten minutes) Editat Decembrie 13, 2007 de frodo92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Daca aleg sm iau yamaha dt-x, daca aleg racing iau cagiva mito Sa vad ce mo hotarasc. Daca nu ktm (Kick ten minutes) KTM--rulzzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 KTM--rulzzzz ok. ramane de vazut. acum cand vad zapada pe afara ma atrage mai mult un enduro dar vara pe caldura aia merge un racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 ok. ramane de vazut. acum cand vad zapada pe afara ma atrage mai mult un enduro dar vara pe caldura aia merge un racing Sti ceva iati un KTM(pentru iarna) si un Cagiva Mito(pentru vara) si atunci o sa fi 100% satisfacut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 Sti ceva iati un KTM(pentru iarna) si un Cagiva Mito(pentru vara) si atunci o sa fi 100% satisfacut imi dai tu bani pt ambele? si ce, ktm-ul merge numai iarna? cred ca vroiai sa zici sa iau si un racing si un cross. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 imi dai tu bani pt ambele? si ce, ktm-ul merge numai iarna? cred ca vroiai sa zici sa iau si un racing si un cross. Pai.......KTM nu e cross? Daca as avea ti-as da 10000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Decembrie 14, 2007 Autor Share Postat Decembrie 14, 2007 Pai.......KTM nu e cross? Daca as avea ti-as da 10000 euro bn man. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 deci asculta-l pe denis ca el stie mai bine ca tine si ai ce invata de la el...deci frate tu esti paralel nu sti ce e cross enduro sau supermoto..ptr tine sunt doar 2 roti. nush de ce te bagi aiurea in seama si faci offtopic intruna ca nici tu nu sti ce vrei..ti-ai dat tu seama ca ptr el cel mai bun e dtx...pe urma zici ktm rulllzzz....dar nush daca ai vazut vreunu in viata ta..si nu m-ai lamurit ce vroiai in pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 deci asculta-l pe denis ca el stie mai bine ca tine si ai ce invata de la el...deci frate tu esti paralel nu sti ce e cross enduro sau supermoto..ptr tine sunt doar 2 roti. nush de ce te bagi aiurea in seama si faci offtopic intruna ca nici tu nu sti ce vrei..ti-ai dat tu seama ca ptr el cel mai bun e dtx...pe urma zici ktm rulllzzz....dar nush daca ai vazut vreunu in viata ta..si nu m-ai lamurit ce vroiai in pm Ma sa iti zic cateva: 1.Eu nu am zis ca el e paralel,suntem in aceiasi situatie. 2.Nu,nu m-am dat seama ca pentru el e cel mai bun un DT-x dar el a zis ca daca alege SM isi ia DT-x daca isi i-a street Cagiva Mito. 3.Am vazut in viata mea. 4.Nu mai are rost sa iti zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 1. Nici eu nu am zis ca ai zis tu ca e el paralel..am zis ca tu esti 2. Mda... 3. Eu nu am vazut ca la noi la "tara" nu e din alea 4. Nici nu ma interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate