frodo92 Postat Ianuarie 12, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2008 Mai stie cineva ceva modele de 125cc enduro? vreau ceva in 2t, sa se gaseasca piese, sa fie rezistente si de calitate, furca upside-down, sa si arate bine... Momentan imi plac exc si dt-ul.. exc cam scump, dt cam urat. alte modele mai stiti? ar mai fi wre dar imi pare mult prea puternic pentru un incepator, desi sms-ul arata penal si merge super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2008 Mai stie cineva ceva modele de 125cc enduro? vreau ceva in 2t, sa se gaseasca piese, sa fie rezistente si de calitate, furca upside-down, sa si arate bine... Momentan imi plac exc si dt-ul.. exc cam scump, dt cam urat. alte modele mai stiti? ar mai fi wre dar imi pare mult prea puternic pentru un incepator, desi sms-ul arata penal si merge super! topic clossed! please! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate