ALO Postat Iunie 2, 2005 Share Postat Iunie 2, 2005 zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 fiecare cu perceptia lui cand am spus cu tupeu nu inseamna si prost inseamna sa-i arati soferului c vrei sa faci adica sa-i dai de inteles rapid ca sa merga totul rapid, nu cred ca ai prin fuleala in iasi la ora 13 prin centru astia se misca ca melcii.....si tre sa stai dupa fiecare sa vezi ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 3, 2005 Autor Share Postat Iunie 3, 2005 Am putea continua discutia la nesfarsit ( sunt unii soferi care initial dau impresia ca te lasa sa intri dupa care forteaza ca de ..... e soseaua lu masa ) . Dar sa revenim ca suntem total offtopic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 ca sa revenim, o sa imi fac niste poze noi la motor si le bag aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 off topic: La multi ani Zuzg7, multa sanatate si sa ai parte numai de clipe fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 si sa te vedem pe 600 RR sau ZX636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 (editat) Am citit cu intarziere - multam de urari Janel si sa se adevereasca dom patron ce ai scris tu acolo Editat Iunie 13, 2005 de Zuzg7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinion Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 tare vreau si eu motoreta mea...poate ii gasesc pe aia din iasi!vad eu...acu,sa va spun si eu ceva din experienta mea de sofer de 11 ani fara accidente:casca ochii si aplica tupeul cu tact!pune-ti un claxon sa scoale mortii si nu tine aproape de nimeni daca depasesti fa-o in lung,la fel daca opresti!nu frana brusc sau mai bine zis nu te lasa pus in situatia de a frana brusc(gen:lasa ca nu apare nimeni chiar acum...) p.frumos motor dar era un baietzel aici care zicea:fara om nu are valoare...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 p.frumos motor dar era un baietzel aici care zicea:fara om nu are valoare...!!! La pagina 4 gasesti si poze cu mine pe motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate