Sari la conținut

ALO

INACTIV
  • Număr conținut

    148
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ALO

  1. Arata foarte bine. Sa o stapanesti sanatos si sa treci la o clasa mai mare.
  2. ALO

    Kawasaki Er 6 N 2008

    Sa o stapanesti sanatos. Motocicleta arata foarte bine si manevrabilitatea vine din faptul ca are centrul de greutate destul de jos. E intr-adevar o placere sa o conduci iar in oras este cu adevarat utila. Nici in afara orasului nu ti-e rusine cu ea pentru ca fuge bine. Multa bafta, imi place alegerea ta.
  3. Foarte frumoasa si cred ca dupa ce ai facut pozele a fost si foarte curata. S-o stapanesti sanatos.
  4. ALO

    Cagiva 1000 Raptor

    Faptul ca trage in turatii mici te ajuta in curbe si nu bruscheaza. Felicitari. Imi place.
  5. Este o motocicleta super buna. Am avut 600 F3 si a fost o experienta fantastica. Am facut multi km cu foarte mare placere. Ciclistica buna, confortabila, frumoasa, fiabila...este excelenta.
  6. Felicitari. Planuiesc sa imi iau si eu motocicleta noua. Felicitari.
  7. FELICITARI !!! Eu o vand pe a mea si regret nespus, dar sunt fortat de imprejurari. Este un motor exceptional. FELICITARI !!!
  8. ALO

    Noua Bijuterie....

    Frumoasa este putin spus..SUPERBA... Felicitari
  9. Felicitari. Este o super motocicleta. Sa o stapanesti sanatos.
  10. ALO

    Rechinu' Roshu

    e un numar rosu, ce sa mai zici, o luna te descurci cumva-cumva Scuze, ai dreptate, eu l-am vazut negru...sa fiu oare daltonist ?...
  11. ALO

    Rechinu' Roshu

    Felicitari pentru achizitie. Ma bucur ca tot mai multi devin motociclisti. Nu stiu de ce ai inclus in povestire si accidentul cu masina, dar, daca totusi ai mentionat te sfatuiesc sa ai MARE GRIJA la inceput. Astia in Timisoara nu stiu sa va dea numere mici speciale pentru motor ???
  12. Sa inteleg ca acum ai doua motociclete sau doar una? Si daca ai doar una, ce te-a determinat sa faci o asemenea schimbare?
  13. ALO

    Noua Achizitie

    Felicitari pentru achizitie. Mai multe detalii daca se poate...cu cat ai luat-o..cand...de la cine...de unde... Chestii d-astea....
  14. mai e cazul sa spunem ca vrem poze???????
  15. ALO

    Babubiba!

    frumoasa jucarie....distractie placuta
  16. Cred ca daca esti cu capul pe umeri te poti urca pe 1000 RR. Este un motor foarte puternic dar asta nu inseamna ca nu poate fi controlat. Cunosc persoane care au inceput direct pe motoare de 1000. Pune in balanta si tarifele si poate vei gasi atragatoare oferta de la un 600 RR.
  17. Mi-e greu sa iti recomand ceva pentru ca nu te cunosc. Iti spun totusi ce prefer, si asta ar fi 1000 RR. Multa bafta, oricare ar fi alegerea. Toate sunt si frumoase, si puternice.
  18. ALO

    Iubita Mea :)

    Este incredibila; eu nu sunt un fan Yamaha dar motorul asta este minunat. Sa il stapanesti sanatos. Felicitari.
  19. E normal pretul de la Bavaria...peste tot la reprezentante preturile sunt asa. Consoleaza-te cu gandul ca e spre binele tau si al motocicletei. Banii pe care ii bagi in intretinere nu sunt bani pierduti. Apropos, arata super motorul tau...mi-ar placea si mie BMW
  20. iti dai seama ca eram acolo cand au facut toate operatiile descrise...
  21. Topicul nu l-am creat pentru a crea polemici pe tema Service HONDA...Eu stiu ca sunt meseriasi si ca este normal sa fie ceva mai scump decat in rest, si mult mai scump decat nea Gica de la coltul strazii... Am pus o intrebare la care nimeni nu imi raspunde...Pentru voi cum a inceput noul sezon? Ati facut revizie, ati inceput sa mergeti direct fara nici o inspectie, care au fost costurile voastre? Alex Ps: azi e vreme frumoasa .... ne vedem pe strazi dupa amiaza???
  22. nu e hotie pe fata. confuzia a fost creata de faptul ca eu am cerut schimb de ulei si atat iar ei mi-au facut intreaga revizie de primavara.... sunt constient de faptul ca este o operatiune simpla pe care o poti face singur dar eu nu sunt genul care surubareste; in afara de faptul ca am grija sa imi curat lantul si sa fie in permanenta uns nu prea imi bag nasul ca nu este un minsk sau ij la care sa poti face ce vrei tu...no offence. si pun pariu ca daca nu ai mai umblat la motoare nu vei reusi sa ii reglezi franele asa cum au facut-o ei. (SUPER FRANE) luati in calcul ca 50% din bani au fost piesele....(ulei, filtru)
  23. A venit noul sezon (pentru mine mai tarziu decat pentru altii) si m-am dus sa imi schimb uleiul si sa fac o mica inspectie ca totul sa decurga lin, fara incidente stupide. Am purtat o discutie pe mail cu cei de la service de la Honda si am primit o oferta care era OK din punctul meu de vedere, adica 160 lei ca sa imi schimbe uleiul, filtru + manopera. De la oferta si pana la plata a fost cale lunga si mi-au luat pana in final 323 lei... Chiar si asa recomand service-ul Honda pentru ca isi fac treaba cum trebuie si sunt prompti. (un pic cam scump dar cel putin profesionisti) Detaliez ce s-a intamplat: 1. schimb ulei 2. schimb filtru 3. degresat lant / gresat lant (mi-au pus la plata spray-ul pe care oricum nu l-au terminat) 4. intins lant 5. verificare lichid frana / lichid racire 6. reglat frane (SUPER MISTO MERGE FRANA PE SPATE ACUM CAND AM PASAGER) 7. piesa de rezistenta.....au spalat motorul (asta mi-a mers la suflet); Pentru voi cum incepe noul sezon?????? PS: dupa ce am plecat de la service am facut peste 200 km.......
×
×
  • Creează nouă...