alxemanuel Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 (editat) am un scooter si vreau sa imi pun niste neoane pe el si nush de unde sa imi iau...dak stie careva vreun site ..va rog sa--mil dati si mie.. si stopul de pe spate incercui q negru ,,,,de unde asi putea sa mil cumpar? va multumesc... Editat Noiembrie 2, 2007 de alxemanuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 e la fel cu Peugeot V-Click deci poti sa incerci si la peugeot pt stop ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 ) nimic nu stiti Eu am facut astfel: Am cumparat o vopsea spray negru Am scos stopul Am dat pe dinauntru cu vopsea Am lasat 20-30 min sa se usuce Am pus stopul > Rezultat: Sau nu la asta te refereai??? Neoane:Mi-am scumparat si eu.. 2 neoane 50 ron... daca vrei da-mi pm sa-ti zic de unde iei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 am un scooter si vreau sa imi pun niste neoane pe el si nush de unde sa imi iau...dak stie careva vreun site ..va rog sa--mil dati si mie.. si stopul de pe spate incercui q negru ,,,,de unde asi putea sa mil cumpar? va multumesc... du-te la first bike si zii ca vrei un stop de sprinter,da intreaba si cat costa.du-te si la reprezentanta peugeout si intreaba si acolo ca poate o e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 ) nimic nu stiti Eu am facut astfel: Am cumparat o vopsea spray negru Am scos stopul Am dat pe dinauntru cu vopsea Am lasat 20-30 min sa se usuce Am pus stopul > Rezultat: Sau nu la asta te refereai??? Neoane:Mi-am scumparat si eu.. 2 neoane 50 ron... daca vrei da-mi pm sa-ti zic de unde iei! Si se mai vede ceva ? cand semnalizezi... stopul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Si se mai vede ceva ? cand semnalizezi... stopul ? Ma gandesc , ca daca nu se mai vede nu putea sa-l lase asa ... pt ca mi se pare Oricum i-a iesit mijto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 e la fel cu Peugeot V-Click deci poti sa incerci si la peugeot pt stop ... sal intra te rog pe id meu alexandru.insc@yahoo.com sa mai vb ....ms --- Mesaj completat în 03 Nov 2007 15:31 -------------tobe de esapament pentru al meu de unde imi pot lua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 cum sa nu se vada .. e mic stratu.. uite cateva poze.. si e la relanti daca mai accererez se vede si mai tare;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat Noiembrie 4, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2007 ff mishto...cred k imi voi face si eu la fel --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 11:33 -------------ma intereseaza cat mai multe site-uri de unde imi pot face comanda de toba de esapament , accesorii scuter. neoane etc...dak stie cineva sa posteze aici asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 ) nimic nu stiti Eu am facut astfel: Am cumparat o vopsea spray negru Am scos stopul Am dat pe dinauntru cu vopsea Am lasat 20-30 min sa se usuce Am pus stopul > Rezultat: Sau nu la asta te refereai??? Neoane:Mi-am scumparat si eu.. 2 neoane 50 ron... daca vrei da-mi pm sa-ti zic de unde iei! a iesit super frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 pff mam interesat de stop si ma costa 155RON mai bine il refac pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 cum sa nu se vada .. e mic stratu.. uite cateva poze.. si e la relanti daca mai accererez se vede si mai tare;) arata bine ( noaptea ) insa ziua se vede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate