mihai_prd Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 Salut. Care aveti pe acasa o 1.aripa spate de ij49 si o 2.furca de m72 si 3.gratarul care vine peste aripa spate, 4.stop, ca imi trebuie repede sa ma apuc sa-mi fac motoreta? Daca are careva si un cadru cu acte, deja e un om cu bani. PM, mail, mess sau 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 szatyika1979@yahoo.com el parca de furca de m72, cel putin asa crede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 2, 2007 Share Postat Noiembrie 2, 2007 urgent inseamna "creste pretul", zi si tu ca vrei numai ca sa fie acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 2, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2007 daca vreau sa achizitionez urgent mizez si pe bunul simt al oamenilor care vor sa vada o reconditionare rapidasi profi. Bai, da chiar nu se mai gasesc piese de m72? <small>--- Mesaj completat în 05 Nov 2007 11:26 -------------</small><br/>Hai bah fratilor, chiar nu se mai gasesc piese de m72. Daca da, vreau piese de Ariel, Ajs si Norton, ca probabil astea sunt pe toate drumurile. Nu stie nimeni un m72 in stare naspa de pe care sa iau niste piese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 10, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2007 Din 19 nov intru in concediu. Hai ca vreau sa ma apuc de M72 si imi trebuie piese. Chiar nu mai stiti la nimni piese de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Care are vreun cadru de M72 de vanzare, nu imi trebuie cu acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate