cosminake Postat Noiembrie 5, 2007 Share Postat Noiembrie 5, 2007 Vreau sa-mi fac scooteru gigea din toate punctele de vedere stiti vreun grafician meserias la aerograf ? nu de alta dar vreau sa-mi umplu scooteru de capete de mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 da, ada de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 da, ada de pe forum cine ? 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu art Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 eu lucrez cu aerograful in Brasov uite o lucrare tel : 0727720998 thunra_12@hotmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 ea este ada: /index.php?showuser=10107 imi va vopsi mobra, cand termina o sa pun poze pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 (editat) ea este ada: /index.php?showuser=10107 imi va vopsi mobra, cand termina o sa pun poze pe aici. ok ms <small>--- Mesaj completat în 06 Nov 2007 12:08 -------------</small><br/> eu lucrez cu aerograful in Brasov eu sunt din buc Editat Noiembrie 6, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 stiu yo pe cineva din ploiesti care stie sa vopseasca in aerograf...dak te intereseaza spune`mi si vb yo cu ea...dar o s atrebuiasca sa aduci carenele la ploiesti mai mult k sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2007 stiu yo pe cineva din ploiesti care stie sa vopseasca in aerograf...dak te intereseaza spune`mi si vb yo cu ea...dar o s atrebuiasca sa aduci carenele la ploiesti mai mult k sigur... ma intereseaza sa vad un portofoliu intai ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 pey de de`asta n`am d eund sa fak....mie mi`a pictat telefonu...dak e ii fac cateva poze si iti arat...sau poate mai gasesc ce a mai pictat si iti zik... ma intereseaza sa vad un portofoliu intai ... --- Mesaj completat în 06 Nov 2007 13:30 -------------uite aici unu care`i chiar din bucuresti.... http://www.pro-bike.ro/forums/Promotie-La-...d33-t36325.html da, ada de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate