moz Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 urmeaza ultima etapa de enduro de la sf. gheorghe, aveti ceva noutati despre concurs/formulare de inscriere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 urmeaza ultima etapa de enduro de la sf. gheorghe, aveti ceva noutati despre concurs/formulare de inscriere? Am vorbit azi la federatie si mi s-a confirmat ca aceasta cursa de enduro se tine. V-a aparea pe frm.ro regulamentul particular si formularele de inscriere. Am auzit, deci nu sunt sigur, ca taxe de inscriere va fi 50 eu. In rest, ce stiu eu e ca daca nu platesti pana vineri toate taxele se dubleaza. Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andi77 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Etapa a 3. de enduro la Sf Gheorghe! 18-19 oct 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate