ionut Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 s-a furat scooter malaguti F 10 wap..culoare visiniu are o crapatura la carena din fata (foto) daca aveti informatii va rog sa ma contactati la telefon 0723257273 Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nartik Postat Noiembrie 6, 2007 Share Postat Noiembrie 6, 2007 Ar trebui sa dai mai multe detalii de exemplu din ce orash..din ce zona etc...succes in gasirea lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 scuter exact ca al meu... Sper sa il gasesti... cauta in targuri/piete de masini/moto, pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eldorado Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 va rog mult este vorba despre scooterul meu....ultima oara a fost vazut prin zona giulesti...va rog care e de pe acolo sa imi zica si mie...va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 aveai numar si/sau acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 scuter exact ca al meu... Sper sa il gasesti... cauta in targuri/piete de masini/moto, pe net... pai daca n-ai numar sau acte sau ceva informatii insemna ca ti-au furat scooterul furat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 va rog mult este vorba despre scooterul meu....ultima oara a fost vazut prin zona giulesti...va rog care e de pe acolo sa imi zica si mie...va rog eu stau pe Bd.Constructorilor dak vad cv te anuntz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 eu stau pe Bd.Constructorilor dak vad cv te anuntz oo prietene ai revenit .. ti-au scos ban-ul sau ce-i cu tine p'aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 oo prietene ai revenit .. ti-au scos ban-ul sau ce-i cu tine p'aici? nope....nam avut niciodata ban:P da io nu scriu la fiecare topic pe care il gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 nope....nam avut niciodata ban:P da io nu scriu la fiecare topic pe care il gasesc da? te-ai smecherit? posturile care le ai acu le-ai facut in 2 zile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 pai daca n-ai numar sau acte sau ceva informatii insemna ca ti-au furat scooterul furat nu al meu a fost ciordit... si am acte, dar nu l-am inscris a fost furat un scuter exact ca al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 nope....nam avut niciodata ban:P da io nu scriu la fiecare topic pe care il gasesc bai taaaci ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate