bach Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Care aveti p`acasa un ghidon cu diametru barii de 22mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Care aveti p`acasa un ghidon cu diametru barii de 22mm? eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 ce ghidon ai mai exact,si daca il dai la ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 7, 2007 Share Postat Noiembrie 7, 2007 Care aveti p`acasa un ghidon cu diametru barii de 22mm? Am eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 7, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2007 pai sa-mi spui cand ai timp,si trec pe la tine sa vb.eu sunt din printu` turcesc si te stiu de cand eram kid,ca am fost o perioada si vecini din cate stiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 8, 2007 Share Postat Noiembrie 8, 2007 pai sa-mi spui cand ai timp,si trec pe la tine sa vb.eu sunt din printu` turcesc si te stiu de cand eram kid,ca am fost o perioada si vecini din cate stiu..... pai poti trece oricand si la orice ora..sunt acasa,pun si ceva la rece...lasand gluma,nici tu nu zici exact pentru ce tip de motocicleta iti trebuie...am de la ij un ghidon si mai am un drag bar,pe care l-ai putea adapta la mai multe tipuri,nici nu stiu de la ce provine...eu sunt din bals,olt,0744565274,pe cel de ij ti-l donez,iar celalalt,costa ceva...si eu l-am platit candva si nici macar nu l-am folosit...sa le fac o poza?.. --- Mesaj completat în 08 Nov 2007 06:44 ------------- pai poti trece oricand si la orice ora..sunt acasa,pun si ceva la rece...lasand gluma,nici tu nu zici exact pentru ce tip de motocicleta iti trebuie...am de la ij un ghidon si mai am un drag bar,pe care l-ai putea adapta la mai multe tipuri,nici nu stiu de la ce provine...eu sunt din bals,olt,0744565274,pe cel de ij ti-l donez,iar celalalt,costa ceva...si eu l-am platit candva si nici macar nu l-am folosit...sa le fac o poza?.. ...hopa...scuze,acum vad ca nu-mi era mie adresat mesajul...oricum,ramane valabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2007 ar fi mai mult decat perfect o poza cu amandoo, mie imi trebuie pt ij dar tinand cont ca ij meu nu mai e original prea conteaza ce ghidon ii pun, oricum vreau sa vad cum arata ghidoanele ce le ai ca trebuie sa-l schimb neaparat pe al meu(e facut din fier ordinar indoit)..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ar fi mai mult decat perfect o poza cu amandoo, mie imi trebuie pt ij dar tinand cont ca ij meu nu mai e original prea conteaza ce ghidon ii pun, oricum vreau sa vad cum arata ghidoanele ce le ai ca trebuie sa-l schimb neaparat pe al meu(e facut din fier ordinar indoit)..... salut!uite ce am...drag barur-ul e 60 ron...cel.negru,e de la o capritza...e gratis...ma rog,cheltuielile de transport le suporti tu...in bere,cand ne vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 salut!uite ce am...drag barur-ul e 60 ron...cel.negru,e de la o capritza...e gratis...ma rog,cheltuielile de transport le suporti tu...in bere,cand ne vedem... Salut, vad ca e un topic mai vechi dar totusi am zsi sa intreb, mai aveti ghidonul de ij pe 22 mm mi-ar face mare trebuinta. astept un raspuns.. asfat uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 20, 2011 Share Postat Octombrie 20, 2011 le are sigur... cauta la bursa comunistelor ca sant anunturi cava mai recente. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Salut, vad ca e un topic mai vechi dar totusi am zsi sa intreb, mai aveti ghidonul de ij pe 22 mm mi-ar face mare trebuinta. astept un raspuns.. asfat uscat Am eu doar ce se vede dar nus de 750 si de 700 mm si diametru de 22. Cel cu inaltatoare si comanda 50 lei , nu stiu de la ce provine probabil de IJ si trebe cromat Celalalt probabil de Java sau CZ , pret 35 lei Daca-ti sunt de trebuinta anunta-ma la 0740376555 sau aici pe forum . si mai am parca unu de IJ 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate