LaurBalaur Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 si eu daca iti spun ca ma ...pe parerea ta,te superi?! ms pt intelegere"studentul pizd..."!!! Pacat ca nu se moare de prostie ca scapa lumea de niste terminati ca voi ! Sincer, abtine-te sa mai comentezi din moment ce crezi ca tuning moto inseamna neoane si abtipilde Esti un "agarici" in tot ceea ce tine de motociclism, pacat de motorul ala cu un asemenea prost la ghidon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 scuze,nu am vazut ca e R1 oricum e mai frumos ca celelalte 2 lasa ca te faci tu mare si iti iei...calmeaza-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 lasa ca te faci tu mare si iti iei...calmeaza-te Trebuia sa te bagi si tu in seama ? nu inteleg ce problema/(cu capu) ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Trebuia sa te bagi si tu in seama ? nu inteleg ce problema/(cu capu) ai. ca te bagi in seama prosteste peste tot...si multi stiu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate