horry_bv Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 ma intereseaza un motor de max 600cmc, doar motorul. sa fie cat mai apropiat de 600 sau chiar 600 da sa nu depaseasca. daca poate sa-mi zica cineva cam pe ce motociclete se gasea asa un motor, si daca se gasesc relativ usor... am postat aici pt ca ma intereseaza sa fie si cat mai simplu, nu din asta nou cu fel de fel de chipuri si alte minuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 11, 2007 Share Postat Noiembrie 11, 2007 ma intereseaza un motor de max 600cmc, doar motorul. sa fie cat mai apropiat de 600 sau chiar 600 da sa nu depaseasca. daca poate sa-mi zica cineva cam pe ce motociclete se gasea asa un motor, si daca se gasesc relativ usor... am postat aici pt ca ma intereseaza sa fie si cat mai simplu, nu din asta nou cu fel de fel de chipuri si alte minuni Nu prea sunt, alea de nepra au 650 de cmc iar mai mici primele sub nepra vin ij-urile cu 350, dar ceva mai aproape de 600 nu este din cate stiu eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate