ionut73 Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Astept oferte! Tel 0722 666 802 mail ionut73@yahoo.com Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 pune anuntul la topicul de comerciale ioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Cornel Trica contact@motoadventure.ro Sos. Cotroceni 10 Bucuresti BUC. 0213121803 0722343912 640 LC4 Adventure 2003 gri-argintiu 5.999 EUR Excelenta 14500km poza in atasament Inmatriculat persoana juridica, consumabile noi (lant + pinioane, ulei, filtre, placute frana) primul propietar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Vindex Romania (Importator KTM) ktm2xnet.ro sau egly@xnet.ro Satu Mare 0261 712311 0723 221155 640 LC4 Adventure 2005 portocaliu 6.899EUR + TVA Noua (adusa in tara in 22 feb !!) 0km poza in atasament Motocicleta a fost adusa in tara ieri, azi am scos cartea de identitete. Poate fii livrat miine "oriunde, oricui" cu conditia sa fie achitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EGLY Postat Februarie 23, 2005 Share Postat Februarie 23, 2005 Vindex Romania (Importator KTM) ktm@xnet.ro sau egly@xnet.ro Satu Mare 0261 712311 0723 221155 640 LC4 Adventure 2003 Argintiu 4.599EUR + TVA 19.0000km poza in atasament Motorul este in stare foarte buna. Schimb de ulei (YACCO) facut la fiecare 2-3.000 km (in loc de 5.000km) Motorul a fost "recumparat" (buy-back) de la un client extrem de pedant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 Ionut nu ai noroc. Azi vroiam sa cumpar un LC8 si astfel o vindeam pe a mea. S-a vandut LC8-ul. Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 24, 2005 Share Postat Februarie 24, 2005 Ai care o are Szolt a unui client "pedant"., cred ca vezi ca a fost trantita rau daca nu mai are autocolantele pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 24, 2005 Autor Share Postat Februarie 24, 2005 Nenea Soso, te rog mai lasa-ma aici 2 saptamani pana scanez piata. Pleeeease Merci Zsolt. O stiu bine pe a lui Cornel. Pe cealalta, a lui Attila, am vazut-o acum 2 saptamani la CJ. Eu sunt curios daca mai sunt si alte adventure-uri SH de vanzare. Mai astept pana in jur de 10 martie si o sa iau o decizie. Merci de sfaturi Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 Nenea Soso, te rog mai lasa-ma aici 2 saptamani pana scanez piata. Pleeeease Merci Zsolt. O stiu bine pe a lui Cornel. Pe cealalta, a lui Attila, am vazut-o acum 2 saptamani la CJ. Eu sunt curios daca mai sunt si alte adventure-uri SH de vanzare. Mai astept pana in jur de 10 martie si o sa iau o decizie. Merci de sfaturi Ionut Ionut, M-a sunat tipul ala cu Adventure care l-am vazut impreuna sa i-mi spuna ca mai discuta la pret. Vezi si tu ce vrea. Da de pamint cu pretul. .....Asta daca iti place motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 28, 2005 Autor Share Postat Februarie 28, 2005 Merci. O sa-l mai sun. L-am sunat acum 2 saptamani si zicea ca nu o mai vinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Februarie 28, 2005 Share Postat Februarie 28, 2005 Vindex Romania (Importator KTM)ktm2xnet.ro sau egly@xnet.ro Satu Mare 0261 712311 0723 221155 640 LC4 Adventure 2005 portocaliu 6.899EUR + TVA Noua (adusa in tara in 22 feb !!) 0km poza in atasament Motocicleta a fost adusa in tara ieri, azi am scos cartea de identitete. Poate fii livrat miine "oriunde, oricui" cu conditia sa fie achitata. pai cum domnu' szolt, nu trimiteti clientu' la dealerul local ? si apoi motorul acela are avans achitat de motomania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 1, 2005 Share Postat Martie 1, 2005 razi pit, razi... da tu nu stii cum e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Vindex Romania (Importator KTM)ktm2xnet.ro sau egly@xnet.ro Satu Mare 0261 712311 0723 221155 640 LC4 Adventure 2005 portocaliu 6.899EUR + TVA Noua (adusa in tara in 22 feb !!) 0km poza in atasament Motocicleta a fost adusa in tara ieri, azi am scos cartea de identitete. Poate fii livrat miine "oriunde, oricui" cu conditia sa fie achitata. MADE IN ROMANIA. MADE IN ROMANIA. MADE IN ROMANIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Eu detin reprezentanta unei firme straine in Romania dar nu am patit asa niciodata NICIODATA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Cu scuzele de rigoare Dle Zsolt dar mie personal mi-ati spus odata la Greta ca bucrestenii sunt lipsiti de cuvant. Iata un alt exemplu din Ardeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 KETEMEE, hai ca tre sa ne apucam de treaba... ia caucioace si hai la camp, ca incep raidurile !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 2, 2005 Autor Share Postat Martie 2, 2005 Eu cred ca nu e cazul sa sariti asa. Zsolt nu a spus nicaieri ca urmeaza sa i-o platesc lui. A spus pur si simplu ca e disponibila in Romania. In plus, deja discutasem cu Vali de la Motomania si stiam deja de motocicleta. Sunt sigur ca isi doreste un dealer puternic in Bucuresti. Este singura sansa de a face fata competitiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Spune-mi VAli cum se numeste cauciucul sa-l vad in catalog si apoi la camp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Spune-mi VAli cum se numeste cauciucul sa-l vad in catalog si apoi la camp E09 frate !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 2, 2005 Share Postat Martie 2, 2005 Eu cred ca nu e cazul sa sariti asa.Zsolt nu a spus nicaieri ca urmeaza sa i-o platesc lui. A spus pur si simplu ca e disponibila in Romania. In plus, deja discutasem cu Vali de la Motomania si stiam deja de motocicleta. Sunt sigur ca isi doreste un dealer puternic in Bucuresti. Este singura sansa de a face fata competitiei. da, ionutz, sper sa gandeasca si szolt ca tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 mama ce de importatori oficiali si dealeri de ktm pe aici !! Clientule, vino tu la fratele Dan, si-ti aduce el una bucata motor cu adaos zero, ba chiar te ajut sa faci importul chiar pe numele tau din prima, sa moara dealerii de bube pe fatza !! Asta sa nu mai creada unii ca aici s-a rasturnat Kerutza cu prosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 Este o vorba NU TE BAGA CA PORCU LA DOVLEAC doar de dragul discutiei. Sti cum vine asta Dane. Ca aia cu am si eu un frate in Buzau. Cu scuzele de rigoare raspunsul tau nu avea ce cauta aici. Si unde mai pui ca eu aveam o impresie de om echilibrat despre tine. Pace si liniste. Ionut Radulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 3, 2005 Autor Share Postat Martie 3, 2005 Merci Dane. Daca ma hotarasc sa iau noua iau de la dealer. Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Martie 3, 2005 Share Postat Martie 3, 2005 ketemee, merci de raspuns, daca nu o zice-ai tu inainte, ii explicam eu cateva lui popescu ! el marele drept si altruist, uite cum priveste el o afacere ! ce popescule, esti impotriva magazinelor moto ? vrei ca toata lumea sa se roage de unul si altul ca tine, sa ii aduca un motor de afara !? si daca s-ar intampla asa nu ai face fata sa le aduci la toti, cu tot altruismul tau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate