ENDUROSTORE Postat Martie 9, 2005 Share Postat Martie 9, 2005 Vindex Romania (Importator KTM)ktm2xnet.ro sau egly@xnet.ro Satu Mare 0261 712311 0723 221155 640 LC4 Adventure 2005 portocaliu 6.899EUR + TVA Noua (adusa in tara in 22 feb !!) 0km poza in atasament Motocicleta a fost adusa in tara ieri, azi am scos cartea de identitete. Poate fii livrat miine "oriunde, oricui" cu conditia sa fie achitata. Acum o puteti gasi la show-room MOTOMANIA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 Am achizitionat motocicleta lui Cornel Trica. Sa o stapanesc sanatos si fara probleme Ne vedem pe munti si dealuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 Felicitari si bafta la drumuri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 topic closed.se va redeschide cu impresii dupa plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 29, 2005 Share Postat Martie 29, 2005 topic redeschis, ca vad ca e rost de prime impresii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 29, 2005 Autor Share Postat Martie 29, 2005 Merci Soso Am scris si aici /index.php?...=16264&st=8&hl= Am facut o tura de 345 km pe tot felul de drumuri, de la sosea cu 2 benzi pana la santuri cu noroi. De la Vulcanii Noroiosi am luat-o spre magura si apoi prin niste comune si sate am ajuns la urlati. Nu ma intrebati pe unde anume ca nu mai stiu sa ajung Motocicleta merge brici Plusuri: - ambreiajul + cutia - toate vitezele intra "uns"; nu am ratat nici o schimbare - motorul are rezerva multa de putere; oricand mai e loc de gaz - supermanevrabilitate; pozitia f dreapta ma ajuta sa ma ridic imediat in picioare - stau f bine in picioare (aici ajuta si scaritele de raid) - suspensia e geniala! - sunetul tobei ... are un parait de ma baga in boala - rezervorul (am plecat cu plin din Buuresti si nu mai aveam pentrtu inca approx 100 km) Minusuri: - la peste 120km/h nu mai e asa mult fun din cauza "curentului" - vibratiile m-au deranjat la inceput; acum am inceput sa ma obisnuiesc cu ele. - seaua e cam nashpa la ture de-astea lungi; ma cam durea poponeata cand am ajuns acasa; adevarful e ca am si strnas din poponeata la cateva faze - a pierdut un surub de la aparatoarea laterala de la toba ... Una peste alta: motocicleta stie bine; pilotul mai are mult de invatzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate