WHITE RAVEN Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Ajutatzima si pe mine Vreau si io informatzii despre cum> se poate lungi un cardan de SIMSON MULTUMESC !!!!!!! BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 Cu o cruce cardanica...nu stiu insa foarte sa iti explic. Intreaba si tu pe baietii cu Dnepre. Am vazut ca multi au asa ceva. Succes!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 25, 2005 Share Postat Februarie 25, 2005 de lungit se poate lungi cu o bucsa facuta la strung (se taie intr-un loc si se pune bucsa, apoi se sudeaza de cardan). daca te sa ii schimbi unghiurile (de exemplu in cazul unei roti mai late pe spate) abia atunci iei in calcul cruce cardanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Februarie 26, 2005 Autor Share Postat Februarie 26, 2005 Salut !!!! merci mult de informatii dar redetzi ca acea sudura va tine la puterea motorului??? Si inca o intrebare : Daca intru si tai in cadru ce tip de sudura imi recomandatzi??? electrica sau autogen??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 O sa gasesti toate raspunsurile duminica, dupa-amiaza. Un frate al meu, acum a lungit cardanul de Nipru, duminica vorbesc cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 dar redetzi ca acea sudura va tine la puterea motorului??? Bineinteles ca nu!!!! simsonul este EXTREM de puternic si rupe orice Acum serios, mai mult dauneaza vibratiile. si daca mergi pe la aia care fac balustrade de inox o sa iti faca lucratura de nici nu zici ca e sudata (toate balustradele sunt facute din bucati si apoi sudate si slefuite de nici nu se mai vede). Daca tot nu ai incredere poti sa mai pui si niste stifturi transversale prin bucsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate