Rinno Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Am si eu o intrebare poate i-mi raspunde kineva . De ce nu se mai fabrica versiunea Custom de 1100 si cea de 650 ??? pt. ca am observat pe pagina of. a lui Yamaha ca nu mai apar in productie dar fara nici o explicatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Singurele modele de la DragStar care se mai fabrica sunt chiar cele de 650 si 1100. Eu le-am gasit pe pagina oficiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Singurele modele de la DragStar care se mai fabrica sunt chiar cele de 650 si 1100.Eu le-am gasit pe pagina oficiala. Era vorba de cele custom cu roata subtire pe fata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Februarie 26, 2005 Autor Share Postat Februarie 26, 2005 Era vorba de cele custom cu roata subtire pe fata! Exact despre asta am si intrebat . cine stie stie cine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Februarie 26, 2005 Share Postat Februarie 26, 2005 Intreaba si tu la firma Yamaha din Bucuresti. Cauta e-mailul si scrie-le. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Februarie 27, 2005 Autor Share Postat Februarie 27, 2005 Intreaba si tu la firma Yamaha din Bucuresti. Cauta e-mailul si scrie-le. Eu cred ca cei de la YAMAHA nicprea stiu cum ii cheama dar de ce nu se mai fabrica Custom-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 27, 2005 Share Postat Februarie 27, 2005 vezi ca yamaha are reclama pe aici pe undeva pe site,ia adresa si fa o intrebare,ce te costa???succes. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate