shadock Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Salut! Stiti ceva de firma asta? Mie mi se pare prrea ieftin scuterul de la ei de 125 cc: http://www.blademotors.ro/scutere.php . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 (editat) Off.....chinezarii,si mai sunt peste 5 firme care fac acelasi model de scuter.... Sunt puscarii de scuter,nu te uita la banii aia...ii dai degeaba,daca vrei scuter i-ati un SH (recomand yamaha,aprilia,honda,suzuki....etc...) Editat Noiembrie 17, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 honda si suzuki nu stiu ce cautau acolo...vrei sa zici yamaha, aprilia, malaguti, peugeot,gilera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 sunt honda dio,honda bali,honda x8-R, si suzuki sunt sepia....etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 honda si suzuki nu stiu ce cautau acolo...vrei sa zici yamaha, aprilia, malaguti, peugeot,gilera cam astea sunt toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davinci_aerox Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 frate dak si la scuterle chinezesti gasesti piese:)) am o gramada de prieteni si in plus mai citeste si pe forum s vezi kti s planga k sunt naspa k nu sunt bune k nu gasesc piese si inka ceva la garantie te fenteaza kum vor ei si o s ajungi la concluzia k o ai degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 @einstein1984 esti genul de om care da pret mic pe ceva care se va strica foarte repede, ca si alti romani care nu privesc in viitor.. chinezaria.. SA TE PISI PE EA, dai un ban mai mult, dar n-ai greturi.. si scuza-ma, o chinezarie nu se compara cu o japoneza, care fiind si sh tot e mai fiabil ca o chinezarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Orice suzuki sau yamaha la kilometri astia schimba 3 seturi motoare si dumnezeu stie cate curele si ambreaiaje. Normal ,este foarte adevarat ce spui,deoarece,dupa cum spunea cineva de pe forum,motoarele in 4 timpi au durata de viata mult mai mare ca cele in 2 timpi. + ca motoarele in 2 timpi sunt forjate la maxim,80-90...pe cand unul 4 timpi nu vede viteza asta fara modificari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Normal ,este foarte adevarat ce spui,deoarece,dupa cum spunea cineva de pe forum,motoarele in 4 timpi au durata de viata mult mai mare ca cele in 2 timpi. + ca motoarele in 2 timpi sunt forjate la maxim,80-90...pe cand unul 4 timpi nu vede viteza asta fara modificari.... era unu paici cu scarabeo in 4 timpi zicea ca prinde 80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Ah,chiar ,era IonutNFS care luase 80 km/h ...mai sunt si exceptii....cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 @einstein1984 : prefer una si buna, sa ma plictisesc eu de ea, nu ea de mine (adica in sensul sa aibe fiabilitate) .. si cu asta am zis ce aveam de zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) incepeti chinezarie vs sh japonez/italian/francez/turcesc Editat Noiembrie 18, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 neah....nu incepem,n-are rost parca nu se stie care sunt mai bune....doar pareri aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadock Postat Noiembrie 19, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2007 Daca iti iei sh e la noroc, poti nimeri un scuter f bine intretinut sau unul uzat, e ca la loterie. Dar de scutere ca asta nu stiti nimic: http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...products_id=155 . Pretul e fara TVA. Consumul mi se pare cam mare si mai rau, rezervorul cam mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lifan Postat Noiembrie 19, 2007 Share Postat Noiembrie 19, 2007 nu cred ca are rost sa va mai agitati. tipii de la blade (lama) motors au pe stoc 0 (zero) scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Eu as reduce berile si as lua Kymco.Am fost foarte placut surprins de firma asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate