yon 21 Postat Noiembrie 17, 2007 Share Postat Noiembrie 17, 2007 Va salut pe toti!!! Dragi useri si motociclisti,sunt nou in lumea motociclismului.Inca nu am o motocicleta,dar vreau cit mai curind sami iau una.Cred ca m-am indragostit in modelul cbf 500,imi place foarte tare,dar dupa cum va spuneam sunt nou si nu ma prea pricep la ele,as avea nevoie de niste pareri pro sau contra a acestei motociclete.Cine o are sau stie ceva despre ea scrieti va rog frumos.Am nevoie de ajutorul vostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clif Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Va salut pe toti!!!Dragi useri si motociclisti,sunt nou in lumea motociclismului.Inca nu am o motocicleta,dar vreau cit mai curind sami iau una.Cred ca m-am indragostit in modelul cbf 500,imi place foarte tare,dar dupa cum va spuneam sunt nou si nu ma prea pricep la ele,as avea nevoie de niste pareri pro sau contra a acestei motociclete.Cine o are sau stie ceva despre ea scrieti va rog frumos.Am nevoie de ajutorul vostru... sal eu unu am un cb500 si sunt multumit de el nu e ea prea rapida dar nici inceata e foarte manevrabila in viraje e ok zic eu si e foarte friabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver wings Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 e o motocicleta fiabila, eu sunt ff multumit de ea, foarte manevrabila, cu care poti face fata in traficul din oras, in afara nu este de speriat dar este mai safe asa, eu i am dat, virtual, vreo 180 si e k, consum redus in afara 4, ceva maxim 5, verificat de la bucuresti la brasov, venit pe cheia cu un pic de forja pe sepentine. o recomand cu placere, mai ales dc esti incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 am "calarit" si eu un cbf 500, dar nu pt mult timp, o recomand cu caldura insa. Din ce an vrei sa fie? p.s. ABS-ul face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate