paul_biker Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) Primele poze GSX-F 650 Bandit Carenat complet, un baby gixxer cel putin dupa design. 85 de cai si 63nm. Personal imi place f mult cum au desenat/integrat carenele. Si mi se pare super ok sa poti alege dintr-o gama de 3 modele: naked, semi-carenat si carenat. Mi-ar place sa faca si Honda cu Hornetul la fel get_image.php.jpg get_image.php2.jpg Editat Noiembrie 18, 2007 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 foloseste cadru si motoru de bandit, dar nu se cheama bandit. ala e gsxf-ul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 18, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2007 foloseste cadru si motoru de bandit, dar nu se cheama bandit. ala e gsxf-ul nou Da ai dreptate, acu vad si eu ca denumirea n-are treaba cu banditu desi tehnica e aceeasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muro shavo Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 oricu e super fain!si pariez ca ar fi foarte bun pentru cineva caruia ii va fi a 2 a motocicleta!cine stie...poate la anu...am bafta si imi achizitionez si eu unul! si ultimul model e destul de fainut da na...500 cc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate