reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 E super oricum, itzi doresc sa o stapaneshti fericit si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 11, 2005 Autor Share Postat Mai 11, 2005 thanx a lot, dar acum trebuie sa inlocuiesc patina de ghidaj lantz, ca s-a dus draq:) Oricum ploua rau these days. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Mai 20, 2005 Share Postat Mai 20, 2005 dar cum te descurci cu senilele iarna le dai cu vaselina??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Mai 27, 2005 Share Postat Mai 27, 2005 Salutare.... sa o stapanesti sanatos. Daca esti singurul cu o asemenea jucarie inseamna ca te-am vazut zilele trecute. Stiam modelul dar nu am vazut niciodata asa ceva la noi. Am zis ca nu vad bine cand am vazut roata fatza. Am stat ceva timp si mai zgait la el. Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iunie 5, 2005 Autor Share Postat Iunie 5, 2005 merci mult, dar acum o vand pt. ca vreau sa-mi iau FJR-ul de 1300. Anuntul cu datele se gaseste la vanzari>1000 cmc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoveYamaha Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Nici nu am cuvinte ... e superba! merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate