pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 24, 2007 Share Postat Noiembrie 24, 2007 (editat) [ font=Franklin Gothic Medium]ASTA-I BALAURUL,ANO[R]MALIA.... O SA RSPUND SI LA NTREBARI N LEG CU OPERATIILE [NE]SUFERITE DE RUSNAC. AAAAA.....NU STIU D C POZELE NU-S ACI .... PLM..... REVIN <small>--- Mesaj completat în 25 Nov 2007 00:42 -------------</small><br/> [ font=Franklin Gothic Medium]ASTA-I BALAURUL,ANO[R]MALIA.... O SA RSPUND SI LA NTREBARI N LEG CU OPERATIILE [NE]SUFERITE DE RUSNAC. AAAAA.....NU STIU D C POZELE NU-S ACI .... PLM..... REVIN NU MAI INTELEG NIMIC ...NU REUSESC SA PUN POZELE ASTEA!!!! PT O VAGA IDEE,VEZI AVATAR Editat Noiembrie 24, 2007 de pseudo_rat2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Noiembrie 25, 2007 Share Postat Noiembrie 25, 2007 trimite la mine pe mail si ti le pun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2007 trimite la mine pe mail si ti le pun eu da_mi frate adresa de mail. sau spune_mi cum dracu fuck.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 intra pe mess pe id-ul alincocean@yahoo.com sau trimite mail ca le pun eu --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 16:02 -------------POZE CU FIARA..... --- Mesaj completat în 27 Nov 2007 16:21 -------------se aseamana un pic cu al meu, misto rezervoru` marit,de unde l-ai procurat ca as vrea si eu unu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 (editat) intra pe mess pe id-ul alincocean@yahoo.com sau trimite mail ca le pun eu <small>--- Mesaj completat în 27 Nov 2007 16:02 -------------</small><br/>POZE CU FIARA..... <small>--- Mesaj completat în 27 Nov 2007 16:21 -------------</small><br/>se aseamana un pic cu al meu, misto rezervoru` marit,de unde l-ai procurat ca as vrea si eu unu...... mersi mult frate . sa-ti spun d c e rezervorul asa mare:ex-proprietarul ij-ului a pus un motor d honda cb250 p el,fiind inalt[motorul],rezervorul statea p chilasa,asa ca a facut rez dupa motor. a taiat n 2 rez,l-a latit iar pe partea inferioara e c oncav. motorul d honda a crapat n vama veche,a sarit siguranta d la arcul unei supape...iti inchipui c a patit motorul... doar coturile d la tobe l mai am din el,le-am pus l motorul d ij. + ca n acte a ramas cu cel de honda,tre' sa trec p la RAR,SA VEZI DISTRACTIE! Editat Noiembrie 27, 2007 de pseudo_rat2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 sa ai noroc de el,al meu e in garaj ma chinui sa-l mai infrumusetez,sin pacate nu gasesc scaunu ala vechi ce-l aveau pe vremuri.....as pune unu de-ala pe el, si nici n-am bani de compresor...ca vreau sa-i trag o vopsea clasica........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pseudo_rat2000 Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 sa ai noroc de el,al meu e in garaj ma chinui sa-l mai infrumusetez,sin pacate nu gasesc scaunu ala vechi ce-l aveau pe vremuri.....as pune unu de-ala pe el, si nici n-am bani de compresor...ca vreau sa-i trag o vopsea clasica........... salut bro. o sa-ti caut eu o sa,stiu exact despre c vorbesti. da' snt incomode frate,te rupe d spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate