Sari la conținut

pseudo_rat2000

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pseudo_rat2000

  1. salut. cea textila merge pe cineva de 1,72 inaltime /67kg?
  2. vezi cuiul care inchide benzina. nu stiu ce tip de carburator au astea,dar daca intra mizerie intre scaunul cuiului si cui... sau ceva impedica "valva' care inchide alimentarea cu benzina la carb,curge tot rezervorul. sau, poate fi pinul ala care tine plutitorul. acesta poate fi blocat si nu actioneaza . succes
  3. iar furtunul din imagine,merge in filtrul de aer?
  4. LA MULTI ANI & buna seara! am trecut de la comuniste la nipone.... nu o spun sa ma laud , o spun pentru ca am nevoie de o informatie. treaba sta asa : mobra in cauza e un cb500 din '97( claaar ca d'aia scriu aici), pc32. urmeaza intrebarea idioata :are cineva chef si timp sa imi lase aici ceva detalii depre bujiile cu care merge motorul in cauza? in special cu dimensiunile filetului. multumesc anticipat.
  5. salut. am un motor intreg,ultima data se misca. e de ES 175, din '62. si cred ca mai am si alte piese.
  6. salut! de vinzare dnepr mt11, an fabricatie 1992, culoare albastra.....cu un pic de rugina p partea stinga. motorul merge fara probleme! schimbat aprinderea originala cu una electronica,bobina de inductie noua,chitul de reparatie nou in carburatoare ... in afara de ceva becuri ,suruburi si piesele mai sus amintite e asa cum a iesit din uzina:originala. kilometrii sint reali,fostul proprietar nu a avut timp sa o alerge ,iar eu abia am facut 200 de km cu ea,am cumparat-o anul trecut. se vinde din motive financiare si de timp! pretul este negociabil. nu este inmatriculata dar se poate inmatricula. mai multe relatii pe mail(pseudo_rat2000@yahoo.com) sau la 0763 133 525.
  7. saluut! se vinde dnepr mt11,aproape nou. am la ea si aparatorile de vint....sau cum se numesc.... aprinderea veche....se da fara baterieca nu e a mea. info la http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=529675&selpic=4&zoom=1#foto
  8. Salut. cine ma poate ajuta cu o adresa ,nr telefon ,date contact....etc . am nevoie de piese pt scuter si nu gasesc p net nimic valabil. motoreta e un first bike sprinter,cu kit de 80 cc. mersi amticipat.
  9. 100 de euro. il dau p al meu....rugineste degeaba. acte + nr. pseudo_rat2000@yahoo.com,mail si mess.
  10. sincer? momental impinsa,nu mai are pedala....intr-un metru o ia din loc!!! ZAU! merci bachule! aaaa.....si nu are itp si asigurare.....si tre si la rar trecut inapoi motorul de ij....da' la 5 mil....sa mai dau si luminare? ASFALT USCAT TUTUROR....SI DAK NU SE VINDE,VIN CU EL IN VAMA P 1 MAI!
  11. intradevar,ce-i drept nu-i strimb! jos palaria in ambele cazuri! dar eu am pus un pret si nu am dat cu parul.... rugina are pt k atunci cind am luat motocicleta nu avea(frina spate,coturile de la tobe erau aproape de dezintegrare,astea sint de la honda) x avea anumite lucruri aiurea facute iar dupa interventzii am neglijat sa o mai vopsesc cum trebuie,nici timp nu prea am avut....in fine, eu sint multumit as putea spune de felul in care merge si nu am avut mari probleme cu ea. motorul merge frumos trage binisor..... dak se vinde bine,dak nu....ramine ! ASFALT USCAT TUTUROR!
  12. merci mult ! dar pozele astea nu sint qar asa actuale. starea motocicletei nu e qar asta, am alte poze dar nu reusesc sa le pun....
  13. SALUTARI LA TOATA LUMEA! Vind ij 56. an fabricatie 1958. stare : modificat(mai mult sau mai putin reusit). am actele lui,nu are itp-ul facut(specific ca in acte e trecut motorul de honda,la itp trebuie trecut cel de ij),nu are asigurare. probleme minore cu incarcarea(releul sau puntea redresoare),are alternator(platina de dacia,adaptata. merge fara probleme,usor avansat) si intalatie pe 12volti,baterie in stare buna,instalatie de semnalizare. nu are pedala de pornire. pretul : 5 milioane,negociabil. numere de contact : 0746 501 399 , 0761 707 917 sau id de messenger : pseudo_rat2000. NU REUSESC SA PUN POZE! AJUTOOOOR! Stiu k am sa mai primesc niste warnuri din kuza k am postat aici,am vrut la bursa comunistelor dar....greu la deal cu bou' mic....
  14. salut mz-riasule. dak vrei asa ceva fara acte iti dau eu,4 mil si e a ta. poate reusesc sa pun dracu' si poze. oricum,dak vrei sa vbm,iti si dau id-ul meu de messenger si pot sa iti dau si poze. nr de tel: 0761 707 917 sau 0746 501 399 si id de mess :pseudo_rat2000. rugineste in curte si e pacat...nici sa fac vreun rahat din ea nu vreau. pretul e negociabil dar iti spun k dupa c o sa vezi pozele ...
  15. SALUT!!! DUREAZA PT K AM CARTEA IMPRUMUTATA SI NU SINT NICI P ACASA DIN CAUZA SCIRBICIULUI!!! IAR CARTEA QAR NU O MAI GASESTE NEA ELECTRONISTU' LU' PESTE .
  16. SALUT TOVARASI! K venii vorba de polisat/slefuit,stiu ca am o carte p aici...tre s-o caut...cu electronica pt incepatori,stiu sigur ca acolo am citit k piesele din aluminiu,dupa slefuire,pt pastrarea aspectului(mat x lucios,depinde de optiunea fiecaruia)se trateaza cu acid boric...ori ceva boric oricum. revin n citeva zile cu info.
  17. chiar nu reusesc sa pun pozele!!! pt poze pe pseudo_rat2000,id-ul meu de messenger.
  18. Incepator Group: Membru Posts: 53 Joined: 5-September 07 Member No.: 24.067 Moto: IJ56 Numar: il 90 alh Club: _ Warn: (0%) salut MZriasilor! De curind am intrat in posesia unui MZ ES 175/1,an fabricatie 1962,se afla intr-o stare originala n proportie de 99% zic eu. Partea electrica lipseste,si aici ma refer doar la releul disjunctor-conjunctor. O alta problema ar f arcul de la pedala de pornire:e sarit de la locul lui.Motorul are compresie buna,ambreiajul si alternatorul sint originale si k noi. Initial am dorit sa restaurez aceasta motocicleta,dar timpul si banii nu-mi permit momentan si e pakt sa rugineasca degeaba. Nu am inca actele si nici nu sint sigur k ele mai exista. DECI,PT PERSOANELE INTERESATE,E DE VINZARE,LA PRETUL DE 100 DE EURO. NUMERELE MELE DE TEL TEL: 0746.501.399 // 0768.995.103 // 0761.707.917. NUMELE MEU ESTE ADI. SAU ID MESSENGER/MAIL:pseudo_rat2000@yahoo.com. pozele nu am reusit sa le pun aici...inca.
  19. salut MZriasilor! De curind am intrat in posesia unui MZ ES 175/1,an fabricatie 1962,se afla intr-o stare originala n proportie de 99% zic eu. Partea electrica lipseste,si aici ma refer doar la releul disjunctor-conjunctor. O alta problema ar f arcul de la pedala de pornire:e sarit de la locul lui.Motorul are compresie buna,ambreiajul si alternatorul sint originale si k noi. Initial am dorit sa restaurez aceasta motocicleta,dar timpul si banii nu-mi permit momentan si e pakt sa rugineasca degeaba. Nu am inca actele si nici nu sint sigur k ele mai exista. DECI,PT PERSOANELE INTERESATE,E DE VINZARE,LA PRETUL DE 100 DE EURO. NUMERELE MELE DE TEL TEL: 0746.501.399 // 0768.995.103 // 0761.707.917. NUMELE MEU ESTE ADI. SAU ID MESSENGER/MAIL:pseudo_rat2000@yahoo.com. pozele nu am reusit sa le pun aici...inca.
  20. salut omule! iti respect punctul de vedere,dar,am crescut pe fiarele astea(p la 13-14 ani am condus pt prima data o motocicleta,o jawa de 250),stiu/stim ce pot si ce sunt,le reparam singuri si avem o anumita satisfactie din kuza asta(cazul meu cel putin...)! tot n kzul meu intervine si partea financiara momentan.... asta o scurta expliktie din partea mea,nu am citit tot c s-a scris dar probabil k nu sint singurul kre spune asta. pina skp de "sindrom",asfalt uskt si iarna scurta iti/va urez. mai omule,esti un timpit!!!!!!!!!! CINE SE OCUPA FRATE CU DATUL AFARA PE AICI? EU AM LUAT CIUFULEALA PT LUCRURI DE NIMIC....NU-I OK SA ACCEPTAM ASA CEVA!!!!!!! ITI MERGE "PROCESORUL" MAI INCET DECIT O MOBRA!!! MII DE SCUZE MOBRISTILOR SI N SPECIAL MOBRELOR!!! LA BUG LA TAIAT DE STUF CU TINE!!!! SICTIR PRAMATIE MICA._i_
×
×
  • Creează nouă...