Sari la conținut

pseudo_rat2000

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    PSEUDO_RAT2000

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    03.02.2009
  • Club
    .

Informații profil

  • Motociclete detinute
    motoreta carpati,MZ ES 175, KMZ MT11 , IJ56 , vuvuzea chinezeasca, CB500

Vizitatori Recenți Profil

536 citiri profil

pseudo_rat2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut. cea textila merge pe cineva de 1,72 inaltime /67kg?
  2. vezi cuiul care inchide benzina. nu stiu ce tip de carburator au astea,dar daca intra mizerie intre scaunul cuiului si cui... sau ceva impedica "valva' care inchide alimentarea cu benzina la carb,curge tot rezervorul. sau, poate fi pinul ala care tine plutitorul. acesta poate fi blocat si nu actioneaza . succes
  3. iar furtunul din imagine,merge in filtrul de aer?
  4. LA MULTI ANI & buna seara! am trecut de la comuniste la nipone.... nu o spun sa ma laud , o spun pentru ca am nevoie de o informatie. treaba sta asa : mobra in cauza e un cb500 din '97( claaar ca d'aia scriu aici), pc32. urmeaza intrebarea idioata :are cineva chef si timp sa imi lase aici ceva detalii depre bujiile cu care merge motorul in cauza? in special cu dimensiunile filetului. multumesc anticipat.
  5. salut. am un motor intreg,ultima data se misca. e de ES 175, din '62. si cred ca mai am si alte piese.
  6. salut! de vinzare dnepr mt11, an fabricatie 1992, culoare albastra.....cu un pic de rugina p partea stinga. motorul merge fara probleme! schimbat aprinderea originala cu una electronica,bobina de inductie noua,chitul de reparatie nou in carburatoare ... in afara de ceva becuri ,suruburi si piesele mai sus amintite e asa cum a iesit din uzina:originala. kilometrii sint reali,fostul proprietar nu a avut timp sa o alerge ,iar eu abia am facut 200 de km cu ea,am cumparat-o anul trecut. se vinde din motive financiare si de timp! pretul este negociabil. nu este inmatriculata dar se poate inmatricula. mai multe relatii pe mail(pseudo_rat2000@yahoo.com) sau la 0763 133 525.
  7. saluut! se vinde dnepr mt11,aproape nou. am la ea si aparatorile de vint....sau cum se numesc.... aprinderea veche....se da fara baterieca nu e a mea. info la http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=529675&selpic=4&zoom=1#foto
  8. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  9. Salut. cine ma poate ajuta cu o adresa ,nr telefon ,date contact....etc . am nevoie de piese pt scuter si nu gasesc p net nimic valabil. motoreta e un first bike sprinter,cu kit de 80 cc. mersi amticipat.
  10. 100 de euro. il dau p al meu....rugineste degeaba. acte + nr. pseudo_rat2000@yahoo.com,mail si mess.
  11. sincer? momental impinsa,nu mai are pedala....intr-un metru o ia din loc!!! ZAU! merci bachule! aaaa.....si nu are itp si asigurare.....si tre si la rar trecut inapoi motorul de ij....da' la 5 mil....sa mai dau si luminare? ASFALT USCAT TUTUROR....SI DAK NU SE VINDE,VIN CU EL IN VAMA P 1 MAI!
×
×
  • Creează nouă...