DORUMASTER Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Revelion 2007 - 2008 la Cabana Vidraru ( linga Cumpana ) 5 zile si 4 nopti in urmatoarele condiitii : - cazare in camere de 2 locuri cu baie si incalzire centrala - 3 mese pe zi - masa festiva de Revelion .... meniu f. bogat plus bautura - masa de Carnaval (01 - 02.012008 ) plus bautura - foc de tabara in jurul caruia se bea tuica fiarta in vase de lut - peisaj super - la cerere plimbari cu vaporasul pe lacul Vidraru Numai 18 locuri ( 9 camere ) Pretul este de 750 Ron/pers Doritorii sa se inscrie aici Tel. 0745157641 Doru --- Mesaj completat în 28 Nov 2007 08:38 -------------Pana acum sunt 6 locuri ocupate ( wlfu - 2 ; Adrian - 4 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 ..ai niste poze cu locatia/camera??..si pe unde se ajunge la cabana?...merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 Din pacate anu asta tre sa zic PAS. Anu trecut am fost si ne-am distrat f bine. Cei care au fost (dabix, foxbat, sensei) pot sa confirme ca sunt oameni cumsecade. Mancare a fost din belsug (unii s-au plans ca a fost prea multa) si f buna. Doru, sa-l saluti pe Nea Paul din partea grupului de anu trecut... Vad ca a mai facut modificari fata de anu trecut, exact ce spunea el ca are de gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 ..ai niste poze cu locatia/camera??..si pe unde se ajunge la cabana?...merci! daca e vorba de cabana de la cumpana apelor de pe barajul vidraru..se ajunge DOAR dinspre curtea de arges pe transfagarasan aproape de coada barajului...peisajul este bestial...BESTIAL... noi avem o salupa de viteza si mergem vara sa ne dam pe vidraru ca e singurul lac din zona unde avem voie cu motoare cu ardere interna..si mai acostam la cumpana ptr o bericioaica si o tocanita cu mamaliguta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2007 Cabana Vidraru este langa Cabana Cumpana ( 150 m - 200m ) se poate ajunge pe doua trasee. 1. de la Barajul Vidrarul prin STANGA 18 km de drum fara asfalt. 2. de la Barajul Vidraru prin DREAPTA peste baraj , drum cu asfalt, treceti de Valea cu Pesti pana la Coada Lacului de acumulare si o sa vedeti un indicator LA STANGA 5 km Cabana Vidraru sau Cumpana. EU RECOMAND TRASEUL 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indecisul Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 se poate si cu cainii. Si daca ninge se mai poate ajunge acolosi care e perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Din pacate anu asta tre sa zic PAS. Anu trecut am fost si ne-am distrat f bine. Cei care au fost (dabix, foxbat, sensei) pot sa confirme ca sunt oameni cumsecade. Mancare a fost din belsug (unii s-au plans ca a fost prea multa) si f buna. Doru, sa-l saluti pe Nea Paul din partea grupului de anu trecut... Vad ca a mai facut modificari fata de anu trecut, exact ce spunea el ca are de gand. e putin spus ca a fost OK. a fost de mare angajament , inca odata legi sa ne traiesti si la fel , si lui Doru( Care predase stafeta anul trecut) nu cred ca pot ajunge toate zilele dar in mod cert macar de un la multi ani ajung . respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Si eu voi fi oareum prin zona: la Capra unde se construieste Cetatea Poienari din gheata. Poate ne veden pe 1 ian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Cabana: Gazdele, impreuna cu un legionar treaz: Distractia garantata. Mancarea buna. Bautura ieftina. Daca ninge luati-va obligatoriu lanturi, sunt niste prapastii foarte primitoare pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate