BugsBunny Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Salut ma numesc Teodorescu Mihai sunt din Cluj-Napoca , am 43 ani , sunt inginer agronom si am 2 copiii, ma bucur ca exista un forum ca acesta si pot sa va spun ca citesc demult topicurile cu mult interes VA SALUT PE TOTI!, m-am hotarat sa imi fac cont deoarece a aparut o dilema :doresc sa cumpar un scooter pt oras pt ca cu masina nu ma mai descurc am ales un Aprilia sr50 r de pe united motors am trimis un email la ei dar de 3 saptamani nu primesc nici un raspuns , nu am cum sa ajung la reprezentanta sa discut cu ei,ar fi vreo varianta de a cumpara scuterul fara sa fac un drum pana la bucuresti sau imi poate da cineva o solutie cum pot sa il iau nou din cluj , vreo reprezentanta ? Va multumesc , Teodorescu Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 Salut ma numesc Teodorescu Mihai sunt din Cluj-Napoca , am 43 ani , sunt inginer agronom si am 2 copiii, ma bucur ca exista un forum ca acesta si pot sa va spun ca citesc demult topicurile cu mult interes VA SALUT PE TOTI!, m-am hotarat sa imi fac cont deoarece a aparut o dilema :doresc sa cumpar un scooter pt oras pt ca cu masina nu ma mai descurc am ales un Aprilia sr50 r de pe united motors am trimis un email la ei dar de 3 saptamani nu primesc nici un raspuns , nu am cum sa ajung la reprezentanta sa discut cu ei,ar fi vreo varianta de a cumpara scuterul fara sa fac un drum pana la bucuresti sau imi poate da cineva o solutie cum pot sa il iau nou din cluj , vreo reprezentanta ? Va multumesc , Teodorescu Mihai mai trimite-le mailuri ... poate poate or raspunde !!! ps : SR 50 r ... buna alegere bafta la achizitionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 felicitari.. ca nu te-ai gandit din prima .. la FB sau .. Zhong Hu Aprilia.. cea mai buna alegere.. bafta la achizitionare.. Deobicei.. nu prea citesc astia mailurile.. la firmele mari.. importatoare:P Incearca si ceva SH daca vrei. Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 (editat) Buna alegere... Eu stiu ca ei au mai multe mail-uri, si eu am fost interesat de niste piese si mi-au raspuns, chiar de cate ori am intrebat. Incearca pe alt mail, poate pe unu intra mai des Sper sa te descurci P.S: Ah da, telefon nu au? Trebuie sa fie ceva afisat pe pagina lor Editat Noiembrie 26, 2007 de Rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BugsBunny Postat Noiembrie 27, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2007 Ms pentru raspunsuri toate cele bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 te asteptam pe forum cu o poza cu ce ti-ai achizitionat.bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 United Motors Pipera 44, sector 2, Bucuresti; tel. 021 231 21 11 fax. 021 231 38 68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate