haste Postat Noiembrie 26, 2007 Share Postat Noiembrie 26, 2007 in primu` rand rog admini sa nu mute topicul ca aici e singura sansa sa ma ajute cineva .....dupa cum ziceam vreau far de tornado (fb) sau mbk second hand ...nu fiti zgarciti ...cei care au , ca am nevoie... mi`a trasnit o idee in cap si ambitia e mare , numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Ce idei iti mai vin mah ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 adica ceva in genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 adica ceva in genul asta dap ceva de genu` ala ...dar momentan il las asa ...... si cand o sa am toate piesele necesare (vitezometru,kilometraj digital,indicator de benzina) , comenzile de ghidon (far,semnalizari, pozitii bla bla ) si gasesc pe cineva sa`mi faca legaturile electrice, atunci o sa ma apuc ...... oricum presimt ca o sa iasa urat pt ca ii pun doar o lupa (il fac ciclop) si ii las ghidonu din fabrica .... ramane de vazut va arat si o poza cu ghidonu ..... suportii aia 2 de pe ghidon o sa`i scot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 dap ceva de genu` ala ...dar momentan il las asa ...... si cand o sa am toate piesele necesare (vitezometru,kilometraj digital,indicator de benzina) , comenzile de ghidon (far,semnalizari, pozitii bla bla ) si gasesc pe cineva sa`mi faca legaturile electrice, atunci o sa ma apuc ...... oricum presimt ca o sa iasa urat pt ca ii pun doar o lupa (il fac ciclop) si ii las ghidonu din fabrica .... ramane de vazut va arat si o poza cu ghidonu ..... suportii aia 2 de pe ghidon o sa`i scot haste am eu un far de aerox...daca te intereseaza da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) haste am eu un far de aerox...daca te intereseaza da-mi un PM pff.....pe moment cand am postat am zis ca merge......dar am observat ca nu pot sa pun far de aerox,mbk,tornado(fb) sau ceva de genu .....pt ca nu`mi permite 2 suruburi in care se prinde carena + firele de pe acolo ...... o sa`i pun o lupa (loc mai putin) Editat Decembrie 1, 2007 de hasted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Pai ala ce avea faru de pe linku care lo dat adysme55 ii exact de aerox deci poti sal pui si pe al tau dak ala lo pus pe a lui .. in plus nici nui asa greu sal prinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasted Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Pai ala ce avea faru de pe linku care lo dat adysme55 ii exact de aerox deci poti sal pui si pe al tau dak ala lo pus pe a lui .. in plus nici nui asa greu sal prinzi... ala e modelu` runner din link .....yo am fighter ( seamana,dar al meu e putin mai mare ) si daca ai sa te uiti la un runner pe carena din fatza .. sunt 3 gauri pt suruburi ...... dintre care doar gaura de sus are surub.....celelalte 2 de jos sunt de forma.....e la mine sunt prinse si de acolo de tzeava de la furca ..... asta ar inseamna sa tai din tijele in care sunt prinse suruburile alea +ca nu`si are rostu...slabesc carena din fatza degeaba...de aia mai bine pun o lupa sau 2 si am loc destul Editat Decembrie 1, 2007 de hasted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate