Sari la conținut

Cumpar Far


haste
 Share

Postări Recomandate

in primu` rand rog admini sa nu mute topicul ca aici e singura sansa sa ma ajute cineva .....dupa cum ziceam vreau far de tornado (fb) sau mbk second hand ...nu fiti zgarciti ...cei care au , ca am nevoie... mi`a trasnit o idee in cap si ambitia e mare :finger: :baldy: , numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adica ceva in genul asta

 

 

dap ceva de genu` ala ...dar momentan il las asa ...... si cand o sa am toate piesele necesare (vitezometru,kilometraj digital,indicator de benzina) , comenzile de ghidon (far,semnalizari, pozitii bla bla ) si gasesc pe cineva sa`mi faca legaturile electrice, atunci o sa ma apuc ...... oricum presimt ca o sa iasa urat :) pt ca ii pun doar o lupa (il fac ciclop) si ii las ghidonu din fabrica .... ramane de vazut :lol:

 

va arat si o poza cu ghidonu ..... suportii aia 2 de pe ghidon o sa`i scot :lol:

post-28711-1196518696_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dap ceva de genu` ala ...dar momentan il las asa ...... si cand o sa am toate piesele necesare (vitezometru,kilometraj digital,indicator de benzina) , comenzile de ghidon (far,semnalizari, pozitii bla bla ) si gasesc pe cineva sa`mi faca legaturile electrice, atunci o sa ma apuc ...... oricum presimt ca o sa iasa urat :lol: pt ca ii pun doar o lupa (il fac ciclop) si ii las ghidonu din fabrica .... ramane de vazut :lol:

 

va arat si o poza cu ghidonu ..... suportii aia 2 de pe ghidon o sa`i scot :D

haste am eu un far de aerox...daca te intereseaza da-mi un PM :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

haste am eu un far de aerox...daca te intereseaza da-mi un PM :)

 

 

pff.....pe moment cand am postat am zis ca merge......dar am observat ca nu pot sa pun far de aerox,mbk,tornado(fb) sau ceva de genu .....pt ca nu`mi permite 2 suruburi in care se prinde carena + firele de pe acolo ...... o sa`i pun o lupa (loc mai putin)

Editat de hasted
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai ala ce avea faru de pe linku care lo dat adysme55 ii exact de aerox :lol: deci poti sal pui si pe al tau dak ala lo pus pe a lui .. in plus nici nui asa greu sal prinzi...

 

 

ala e modelu` runner din link .....yo am fighter ( seamana,dar al meu e putin mai mare ) si daca ai sa te uiti la un runner pe carena din fatza .. sunt 3 gauri pt suruburi ...... dintre care doar gaura de sus are surub.....celelalte 2 de jos sunt de forma.....e la mine sunt prinse si de acolo de tzeava de la furca ..... asta ar inseamna sa tai din tijele in care sunt prinse suruburile alea +ca nu`si are rostu...slabesc carena din fatza degeaba...de aia mai bine pun o lupa sau 2 si am loc destul :)

Editat de hasted
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...