cristibmw Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 Trebuie sa-mi schimb ambreiajul la BMW K1200R si unul din pasii interventiei implica schimbarea lichidului hidraulic. Ei bine, lichidul indicat este VITAMOL V10 (21 52 0 392 546) In afara de Bavaria, care probabil mi-l aduce in 3 saptamani, mai exista si alte locuri din care as putea sa il cumpar? Am atasat pasii de instalare. Cred ca aceeasi recomandare pt lichid este si pentru BMW 1200 GS/GSA instalare_Ambreiaj.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 si mie mi-au recomandat alti useri de k12 sa folosesc 'fork hidrauli oil' - motul, etc pana la urma l-am comandat de la Bavaria.M-au convins ca il aduc in max 1 saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 scuze ca ma bag ...de ce ai schimbat ambreiajul...? ...mi se pare ca motorul e nou...sau aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristibmw Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) pe scurt: cand s-a 'aplecat' in parcarea de la birou ...s-a sprijinit in maneta de ambreiaj care a rupt semi-inelul de prindere de pe ghidon. Daca unghiul era mai bun, atunci atingea in crash pad prima data si nu in maneta de ambreiaj. Solutia: schimbat intreaga piesa pt ca semiinelul este parte turnata din kitul de ambreiaj (vas,cilindru,etc) Editat Decembrie 3, 2007 de cristibmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate