bikeru56 Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 salut,nestiind unde sa incadrez subiectul m-am gandit sa incerc aici,deci cine mai are goldwing prin romania si cam din ce zona sunteti?poate asa ne mai ajutam unii pe altii la nevoie sau macar sa ne cunoastem dat fiind ca pe la noi din cate am vazut eu posesorii de touring-uri sunt destul de putini la numar(sau sunt eu prost informat) ride long and safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 nu trebuia sa sune asa,ma rog..eu inca mai sper ca dintre cei care poseda goldwing-uri or fi vre-o doi care mai intra si pe net, o sa ne vedem la anu pe la intruniri oricum numai sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Poate aici gasesti ce cauti: /index.php?showtopic=121519 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 Poate aici gasesti ce cauti: /index.php?showtopic=121519 foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate