EnduroMan Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am fost doar 4: poseta_lu___Rares.MPG Rares_la_Micu___Erzberg.MPG succes.MPG felix.MPG motanu__.MPG La_dush.MPG Dush_la_vale.MPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am fost doar 4: unde ati fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Am fost doar 4: foarte tare , am auzit de zona deva ca sunt locuri superbede dat cu motoru ,crede-ti ca a-s putea sa vin cu voi intr-o sambata sau dumineca daca ne permite vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 unde ati fost prima poza seamana cu cetatea Deva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Foarte frumoase filmulete! Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 inca 2ua filmuletze: Felix_maestro.MPG 2t.MPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate