Redresor Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 (editat) Am luat MZ-ul de la Tg.Mures si am venit pe el pana la SB.Ma rog,am ramas fara benzina la 20km de SB,dar au venit niste baieti si mi-au adus si ca sa fie complet, am facut si pana pe spate cu cativa km inainte de a ajunge la camin...... Am mers asa cu ea si probabil e tocata camera acum......Are roata pe spate de 18 toli. Minsk-ul are rotile pe 18toli ? Editat Noiembrie 29, 2007 de augustin87r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 sa te duca si sa te aduca! sa ai parte de ea! iarna scurta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 sa te duca si sa te aduca! sa ai parte de ea! iarna scurta! Mersi mult! Si tie tot scurta sa-ti fie iarna!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate