Redresor Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 Anvelopa e noua,am luat-o de la Gaspar cu 90 de lei.Nu vreau sa o pun pe Voshod,pt ca am avut pana cu MZ-ul si trebuie sa cumpar pt ala..........Pot sa fac schimb cu una de Minsk care e pe 18 toli....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 29, 2007 Share Postat Noiembrie 29, 2007 cere-i lui dany oldmoto sa-ti dea chienzesti noi, ca-s mai ieftine decat alea rusesti. E pacat de cauciucul asta de Voschod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2007 Pai eu voiam sa il vand pe asta si cu banii luati imi luam chinezesc sau ce o fi.....Chiar nu am ce face cu el.Intr-adevar e foarte bun,e de calitate.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate