Redresor Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 La MZ-ul meu nu merge kilometrajul......cik s-a uzat o piesa care acum lipseste. In poza se vede gaura unde trebuie sa intre camasa cablului,ca eu sa o strang cu piulita.....O avea cineva piesa? Nici nu stiu cum se numeste....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 scuza-ma, dar daca se poate postezi o poza cu motorul ce ti l-ai luat acum? chiar sunt curios un lucru la el. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) acolo e un ax la capat cu un melc, si pe roata ai inca o roata dintata cu dinti asa inclinati. Daca le schimbi ar fi bine sa le schimbi pe ambele deoarece daca una are uzura o va uza pe cealalta mult prea repede. Caut si niste poze sa vad daca gasesc cu ele. Later edit: Cauta aici: http://moped91.com/portal/webshop_new.php?...605&lang=ro Ii zice antrenor kilometraj. Editat Noiembrie 30, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 Multumesc pt informatie.Vad ca link-ul nu merge.Nu dau voie aia de pe site sa dai link-uri Poza cu MZ-ul am sa fac maine.Azi am facut doar la cablul de kilometraj...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 (editat) problema asta am avut-o si eu la al meu (tot uzura a fost de vina) dar am rezolvat-o. la Zoly costa vreo 70 ron capacul de plastic cu axul respectiv. acum, daca e uzata si roata dintata care angreneaza axul cu melc e mai complicat. uita-te, vezi exact despre ce e vorba si eventual da un telefon la tg mures si intreaba. e mai sigur. la mine a fost uzat doar axul cu melc si a fost mai usor. ce model de mz este? Editat Noiembrie 30, 2007 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2007 E ETZ250 ................Maine schimb anvelopa ca am facut pana cu el si atunci o sa ma uit si acolo.Deci u zici ca trebuie schimbat capacul ala care acopera pinionul.........ce chestie.......sper sa nu fie uzata si rotita cealalta............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) nu spun ca trebuie schimbat si capacul: "la Zoly costa vreo 70 ron capacul de plastic cu axul respectiv". poate nu trebuie schimbat capacul. poate e doar o uzura in acel plastic (la mine asa a fost) si asta se poate remedia fara sa schimbi nimic; doar sa umpli cu ceva acea uzura a plasticului si o acoperi cu o foita de tabla. in poza ar trebui sa se vada capatul axului cu melc, cel la care se cupleaza capatul cablului ce duce la kilometraj, dar nu se vede nimic acolo. si tot acolo ar fi trebuit sa se vada filetul pe care venea strans capatul cablului, iar din poza parca nu a fost folosit de foarte multa vreme... daca invarti de capatul acela de cablu care duce la kilometraj, ar trebui sa se miste, macar putin, acul din ceas. o sa stii mai sigur dupa ce il desfaci si atunci vedem ce se poate face. ce telescoape are pe spate ETZ-ul asta ca in poza par sa fie de ES nu de ETZ? Editat Decembrie 1, 2007 de Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Decembrie 1, 2007 Autor Share Postat Decembrie 1, 2007 nu spun ca trebuie schimbat si capacul: "la Zoly costa vreo 70 ron capacul de plastic cu axul respectiv". poate nu trebuie schimbat capacul. poate e doar o uzura in acel plastic (la mine asa a fost) si asta se poate remedia fara sa schimbi nimic; doar sa umpli cu ceva acea uzura a plasticului si o acoperi cu o foita de tabla. in poza ar trebui sa se vada capatul axului cu melc, cel la care se cupleaza capatul cablului ce duce la kilometraj, dar nu se vede nimic acolo. si tot acolo ar fi trebuit sa se vada filetul pe care venea strans capatul cablului, iar din poza parca nu a fost folosit de foarte multa vreme... daca invarti de capatul acela de cablu care duce la kilometraj, ar trebui sa se miste, macar putin, acul din ceas. o sa stii mai sigur dupa ce il desfaci si atunci vedem ce se poate face. ce telescoape are pe spate ETZ-ul asta ca in poza par sa fie de ES nu de ETZ? Am pozele acum.In aparatoare nu e nimic. A fost scoasa chestia care antena cablul.Daca misc de calu,ceasul merge..............UIite poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Salut!..imi cer scuze pt off topic am o intrebare pt etz-isti:unde gasesc inelele acelea de cauciuc de pe telescoapele fata? majoritatea etz-urilor au burdufuri dar in loc de burdufuri unii au pus aparatorile acelea de praf mai mici.. unde asi putea gasii si eu asa ceva...? este vorba de cele incercuite cu galben in poza... multumesc anticipat! Editat Decembrie 1, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 se pare ca am avut dreptate. lipseste melcul; si lipseste si roata dintata care-l angreneaza. capacul pare sa fie ca nou. dar daca nu faci rost de roata dintata si de axul cu melc asa, va trebui sa la cauti cu capac cu tot. e bine totusi ca ai transmisia buna de la de la un capat la celalalt al kilometrajului. incearca la Zoly sau poate altundeva mai aproape de tine. daca ti-ar fi spus cel de la care l-ai luat, le puteai cumpara direct din tg mures cand ai fost dupa motor. oricum nu e prea tarziu sa le comanzi sau poate le gasesti la cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate