_tony_ Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Vand MZ_ETZ_250....IFA... inmatriculat , motor refacut : ambielaj nou , simeringuri si rulmenti la ambielaj noi , ambreiaj nou , piston , segmenti , bolti si colivie noi, + inca un piston nou originale toate , cuplul spate ( foaie de transmisie )cu rac de chilometraj noi , baterie noua. Este pe 12V si se afla in Bucuresti. Pret discutabile.[ 13 mil. ] tel . 0722132992...Tony DAR...IL VAND SI PE BUCATI ...ca piese de schimb ... Am sa-l radiez...si scap de taxe si impozite.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuku Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 daca-l dai pe bucati,cam cat ai vrea pe furca+roata fata+ceasuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) cred ca a vandut-o: /index.php?...st&p=975057 Editat Iunie 1, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Salut. Da' le urmaresti Fanny, le urmaresti nu gluma. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ...alea de la bicicleta. multumesc! le urmaresc, le urmaresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_tony_ Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Vand MZ_ETZ_250....IFA... inmatriculat , motor refacut : ambielaj nou , simeringuri si rulmenti la ambielaj noi , ambreiaj nou , piston , segmenti , bolti si colivie noi, + inca un piston nou originale toate , cuplul spate ( foaie de transmisie )cu rac de chilometraj noi , baterie noua. Este pe 12V si se afla in Bucuresti. Pret discutabile.[ 13 mil. ] tel . 0722132992...Tony DAR...IL VAND SI PE BUCATI ...ca piese de schimb ... Am sa-l radiez...si scap de taxe si impozite.. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> VANDUT>>>>>>>>>VANDUT >>>>>>>>>>>VANDUT>>>>>>>>>>>>VANDUT >>>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate