iulian_florea Postat Aprilie 21, 2005 Share Postat Aprilie 21, 2005 Bravo! Ai facut o alegere excelenta.Cu Nipru nu te vedeam bine decat cu motor-home-ul dupa tine Eu nu ii inteleg pe baietii astia care elogiaza Nipru.Dar sa nu intram in controverse. Drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Ne zici si noua ce ti-ai luat? Pret si poze, is curios cum merg preturile la ETZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Era sa uit. Bafta cu ETZ-ul! si Drum uscat! , asfalt daca vrei, daca est pasionat enduro si pamant uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 Cu detalii si poze revin dupa ce-mi aduc acasa sotia.. pana atunci liniste totala(NOT) :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 Nu a iesit treaba cum vroiam... S0au stricat prea multe in prea putin timp (chiar inainte sa-l iau) la motorul din Tg Mures.. asta dn Cluj arata bine, dar nu sun, si nu merge bnie(parerea mai multor oameni, care se pricep) asa ca iar sunt in cautare de motor Daca stie careva ETZ bun de vanzare va rog sa-mi spuneti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 sal robi!! sfatul meu e sa nu te grabesti ca asa am facut si eu cu mz es-ul meu si am dat de dracu...adica am bagat o groaza de bani in el si nu s-a meritat defel...mai bine astepti un pic pana apare ceva prin piata (verifica si ce online) ca sunt cam 3-5 etz-uri pe saptamana.. In rest toate cele bune si sa ne tii la curent cu cautarea!! Happy huntin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 Mersi Bogdi! Sper sa ne intilnim candva.. da-mi un PM, sau mail candva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 6, 2005 Share Postat Mai 6, 2005 sal oameni! dar mz etz-urile mai mici de 250 de cc [adica 125 si 150] nu au [aproape] aceleasi calitatzi ca si etz-ul de 250 (fie el 250 sau 251)? si io vreau un etz [pe care va trebui mai mult ca sigur sa il caut in vest -tg mures, timisoara, arad] care sa se invarta pe la 500-600 de "iepuroi". un sfat in legatura cu cei doi frati mai mici ai etz-ului? nici nu mai discutam de 301... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate