moz Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Salutare , vreau si eu sa mi iau un kit de marire cilindru , acuma de 50 , motor in 2 timpi, ce recomandati , am A u deci nu conteaza marimea, bun sa fie doar si sa nu se chinuie la 60 km, daca s a mai discutat scuze , nu am gasit merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Salutare , vreau si eu sa mi iau un kit de marire cilindru , acuma de 50 , motor in 2 timpi, ce recomandati , am A u deci nu conteaza marimea, bun sa fie doar si sa nu se chinuie la 60 km, daca s a mai discutat scuze , nu am gasit merci ca sa nu se chiunuie la 60,ti-ar mai trebui niste piese precum carburator mai mare,variator sport(sau doar bile),poate si ambreiaj etc...tu stii cati bani ai de bagat intr-un scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitza_rulzzz Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 Salutare , vreau si eu sa mi iau un kit de marire cilindru , acuma de 50 , motor in 2 timpi, ce recomandati , am A u deci nu conteaza marimea, bun sa fie doar si sa nu se chinuie la 60 km, daca s a mai discutat scuze , nu am gasit merci pt 50 cc ... ai putea sa-l maresti la 80 cc ! probabil o sa se chinuie pe la 110 120 daca ii pui si carb ... si ce a mai zis si the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 precizeaza ce scuter ai.. sau eu stiu.. zi ce ai tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Decembrie 5, 2007 Autor Share Postat Decembrie 5, 2007 habar nu am cum se numeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 (editat) precizeaza ce scuter ai.. sau eu stiu.. zi ce ai tu ! nu te lua dupa glierik asta a dat 150 eur pe niste rahaturi de scarite pt scooter ignora-l oricum habar n-are posteaza si el damp...ea habar nu am cum se numeste trist AFLA! Editat Decembrie 5, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 nu te lua dupa glierik asta a dat 150 eur pe niste rahaturi de scarite pt scooter ignora-l oricum habar n-are posteaza si el damp...ea Adevarat Iar tu nici macar nu sti cum se numeste scuterul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 pune o poza cu el ca tre sa`l recunoasca unul dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 nu te lua dupa glierik asta a dat 150 eur pe niste rahaturi de scarite pt scooter ignora-l oricum habar n-are posteaza si el damp...ea trist AFLA! baai.. n-ai treaba acasaa? :| Te .... pe tine grija de mine.. poate il pot ajuta.. te bagi tu repede in seama... ON : pune o poza.. sau ceva.. sa ne dam seama.. sau ... uita-te in acte sa vezi cum se numeste:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 Du-te la un service si aia o sa vada cam ce seturi se portrivesc la el! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 baai.. n-ai treaba acasaa? :| Te .... pe tine grija de mine.. poate il pot ajuta.. te bagi tu repede in seama... ON : pune o poza.. sau ceva.. sa ne dam seama.. sau ... uita-te in acte sa vezi cum se numeste:D gandacule taci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 gandacule taci De ce il injuri ? conform semnaturii tale " Gandac e ceva care gandeste...." deci nu ai nimerit....nu i se potriveste...incearca sa gasesti altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 De ce il injuri ? conform semnaturii tale " Gandac e ceva care gandeste...." deci nu ai nimerit....nu i se potriveste...incearca sa gasesti altceva off mai sunt gandaci destepti si mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 off mai sunt gandaci destepti si mai putin Posibil,dar eu acum vad si randul al doilea din semnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate