cristicbr Postat Decembrie 5, 2007 Share Postat Decembrie 5, 2007 va salut zilele astea miam luat si eu toba. e mavring , e micuta( scurta si ingustuta) in schimb e goala bine. gura de evacuare e mare ..........ma intereseaza si pe mine castig ceva putere , pierd......afecteaza fct motorului , chestii socoteli cred ca stiti la ce ma refer . pun si 2 poze si dati va cu parerea.....pls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 6, 2007 Share Postat Decembrie 6, 2007 va salut zilele astea miam luat si eu toba. e mavring , e micuta( scurta si ingustuta) in schimb e goala bine. gura de evacuare e mare ..........ma intereseaza si pe mine castig ceva putere , pierd......afecteaza fct motorului , chestii socoteli cred ca stiti la ce ma refer . pun si 2 poze si dati va cu parerea.....pls. Un sistem de evacuare neacordat fata de motor duce doar la pierdere de putere! PS. O s-a ai doar un "cistig de putere"pshiologic datorita nivelului de sunet crescut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Decembrie 6, 2007 Autor Share Postat Decembrie 6, 2007 cum adik sistem de evacuare neacordat fata de motor k nu inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 cum adik sistem de evacuare neacordat fata de motor k nu inteleg Este mult de spus! Fiecare sist.de evacuare este gindit si realizat pentru fiecare motor in parte.Fiecare motor are particularitatile lui ,de aceea un sist.de evacuare trebuie proiectat pentru a pune un valoare performantele motorului,adica sa fie "acordat"Un sist de evacuare nu trebuie sa fie nici restrictiv,nici lejer! Este greu acum sa-ti spun ce se intimpla intr-un sistem de evacuare ce fac gazele arse,sunetul, pulsul generat etc. De aceea, ce trebuie sa i-ei in calcul este ce ti-am scris in primul mesaj,adica, orce sistem de evacuare care nu este construit pentru acel motor duce la lipsa de putere! ps.Am citit intr-o revista despre un test care sa facut pe vre-o 20 de sist de evacuare care se gasesc pe piata! Rezultatul:Foarte putine au reusit sa creasca puterea motorului,ba mai mult au dus la pierdere de putere,fata de cele stoc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Decembrie 8, 2007 Autor Share Postat Decembrie 8, 2007 ok ms fain pt raspuns. oricum nu mai revin la aia stock. ce-o fi o fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 ok ms fain pt raspuns. oricum nu mai revin la aia stock. ce-o fi o fi Mi-a facut placere, si bafta cu noul sunet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate