Jump to content

TNG

Super Membru
 • Posts

  5,303
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by TNG

 1. Greseaza cablul ambreiaj, verifica si regleaza jocul corect la cablu,verifica daca tijele si pedaua selectorului este gresata si se misa usor.
 2. Salut! Defineste "agata ambreiajul"
 3. Verifica bobinele de inductie,este o problema comuna la modele yamaha echipate cu bobine mitsubishi. Schimba-le cu altele care stii ca functioneaza corect pentru o proba. Legat de tester...totul este in bord,nu ai nevoie de altceva
 4. Cand am spus ca "nu mai ai de unde sa pui cuzineti" nu am facut referire ca nu ai de unde sa-i cumperi!!! Am spus clar ,dar ti-a scapat...cand au "plecat' max 10 sutimi din vibroken ovalitate ,nu te mai incadrezi cu valorile in cuzineti disponibili. Pentu cei care au facut motoare este foarte usor de inteles ceea ce am spus,pentru mecanici de tastatura ...mai greu
 5. Alt motor SH! Problema la tine este vibrokenul acum,daca s-au sudat cuzienti asta inseamna ca diametrul exterior al vibrokenului la acel piston a depasit cu mult limita de service de 3 SUTIMI. Deci nu mai ai de unde sa pui cuzineti,trebuie altul nou,si la cat costa iesi mai bine cu un motor Sh in stare buna. PS. Nici carterul nu o sa fie usor de reparat si asigurat etanseitatea. Succes!
 6. Se poate elimina din soft si nu mai sunt probleme
 7. Cred ca gasesti pe net procedura,si in manual sigur
 8. Intra in diagnoza si spune ce coduri eroare ai.
 9. Ai afisat pe bord simbolul "HI"? Cand dai la automat becul de immo clipeste rapid? Pune un filmulet scurt cu bordul cand pui contactul, si apesi pe butonul de start
 10. Nu este nici o "romaneasca" pe corpul de injectie sunt doua furtune pentru sincronizare care sunt infipte in 2 dopuri pe cutia filtrului de aer. Daca acel terminatii( de la airbox) sunt rupte si este frecvent asta trebuie sa inchizi cu ceva acel traseu...asa ca o solutie este sa pui si un surub.
 11. Daca ai bateria BUNA atunci poti face un strap intre bornele releului de pornire.Daca electromotorul invarte si moto porneste, atunci problema este la releul de pornire.
 12. Incepi cu o diagnoza pe pc cu valorile senzorilor
 13. Se poate resofta si scoate immobilizatorul daca nu mai ai nici o cheie cu cip..sau reprezentanta cum au spus colegul de mai sus.
 14. Salutare! Din iulie 2021 GO RACING este singurul service autorizat KTM din București. Începând din februarie 2022 va așteptăm la noul sediu dedicat motocicletelor Ktm, cu cei mai vechi mecanici specializați și acreditați ktm în acest brand. Acoperim toate serviciile de service, diagnoza, garanții și recall uri. De asemenea se va publica pe site-ul importatorului lista cu service autorizate KTM în cel mai scurt timp. Pt programări și informații 0761320240
 15. Test compresie la rece , verificat shoc termic, MAP senzor ,furtune vacum si regulator benzina Bafta!
 16. Schimba bateria,altfel o sa schimbi in curand unitatea de aprindere.
 17. Daca cateva service-uri (cei care fac asta) si au ascultat motorul, ti-a recomandat demontarea motorului..crezi ca pe un forum vei gasi rezolvarea la problema,sau si mai mult localizarea sunetului !!!
 18. Problema din soft este un bug in functia de "deceletion fuel cut". (Am explicat pe larg in topicul posesorilor de GSR) 2 "Spray de potentiometru TPS. ..nu merge este inchis ermetic. Dar asta stii doar daca desfaci/repari moto,nu doar din fata tastaturi.
 19. Dupa cum spuneam..mai am mult de invatat cum sa repar un motor cu calcule matematice pe o foaie de hartie... Pentru omu cu problema: 1. Relatiul galopant la motorul tau, GSR.Verifica furtunurile,de vacum de la MAP senzor,posibil crapate,arse...special cilindrul 1 si 4. Verifica pe tester sau multimetru cursorul senzorului TPS. 2. Oprit motor in decelerare si cu ambreiaj strans. Din pacate este o problema de soft,si se rezolva prin resoftare ecu. Bafta la reparatie!
 20. Bujie care fileaza,cilindrul care devine compresor, si asa precizie in procente....cred ca mai am mult de invatat
 21. Salut Marian,si bine ai venit printre noi! 1.Geam. Cati posesori atatea raspunsuri...nu este ceva general valabil. 2.Se poate tapita saua pentru confort. Bafta!
 22. Intra in diagnoza cand ai FI aprind fara sa inchizi contactul, si vezi ce cod eroare ai...banuiesc C28
×
×
 • Create New...