Inger`Albastru Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 (editat) Salut E cineva care poate aduce o viziera pentru casca asta si chestia aia de la nas care nu iti abureste geamul As fi foarte recunascator Ma puteti contacta si la numarul de telefon 0744.392.703 va salut PS : CASCA E NOLAN N 100 E Editat Martie 12, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Vezi la Paneuro ei au Nolan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Paneuro are sigur. Eu am luat o astfel de casca de la ei si au si viziere de schimb. Clare sau colorate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 multumesc o sa merg sa intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 multumesc o sa merg sa intreb Sa ne spui si noua astora mai puturosi ce pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Am fost la PANEURO si viziera o aduc la un pret de aprox. 20 ⏠Cea alba si cea semi-dark la cativa euro in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Am fost la PANEURO si viziera o aduc la un pret de aprox. 20 ?Cea alba si cea semi-dark la cativa euro in plus Eu zic ca merita. Mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate