fidelio Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 In planul apropiat ...este doamna cu panterele....iar prin spate doctorul Flipper....mesterind la dacia lu Roger...aa...mocileta lu Roger. Stiu ca merge cu sarmulite de pe jos....am cautat si eu dupa ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Vai, dar de ce! Ei ne fac un mare bine! Se invata masinistii cu 2 roti pe strasse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Cumetre, imi place jucarica ta (vacasaki zx4r)...dar face mult zgomot ..in rest..e ok...totusi puteai sa-ti iei un nr. mai mare ca sa nu mai faci gauri in carene cu genunchii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Mda..si tu ai dreptate,Gabi! De ce sa ne pocneasca pe noi cand sunt atatea goange pe drumuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 da, da, mult zgomot pt nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Hai mah sa nu fim rai...Cici, noi te iubim asa cum esti, cu bune si cu rele ...dar parca o motoreta un pic mai mare chiar ti-ar trebui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 nu mai mare ci mai lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Cum nici haine nu prea imi gasesc pe marimea mea....nicic limuzine moto nu am vazut. Dar lasa ca inaintez in varsta si mi se mai taseaza oasele. Poate asa o sa incap si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Cici, sa-ti iei un M.T. ca al lui Carena (inainte sa-l taie) ..asa ai loc destul sa stai pe motor..nu mai esti nevoit sa stai pe locul pasagerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 CICI... nu mai rade de magaru` altuia ca nu stii cand se imbolnaveste al tau! Oare sa am dreptate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Deja behae, scoate sange....trebuie sa merg cu perfuziile dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 A-ha deci de la sange ti s-au rosit cizmulitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 ...trebuie sa scriu si eu la "locatie: Craiova" sa pot posta aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Cata, tu esti de-al casei..poti sa postezi..iti dau eu voie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 nu, trebuie doar sa-l cunosti pe Cici alias Fidelio! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 ) Gabi..spune-ne si noua id-ul tau de mess..ca e interesat Cici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Flipper, azi ati fost la plimbarici, ai? si mie nu-mi spune nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 ) Gabi..spune-ne si noua id-ul tau de mess..ca e interesat Cici nu ma prea dau pe mess. apropo: am cam transformat topicul asta in mess. a real mess. da, ne-am plimbat si ne-am luat dupa scuteriste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Scuteriste mah?!?! mai mult nu puteti sau nu aveti la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Ma miram eu de ce ai trecut pe rosu. Iti arde de cotaiala in loc sa te uiti la semafoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Ne-am luat dupa scuteriste dar nu aveam "aptibildu`" de care am vb... daca il aveam aveam succes... serios gabi... gaseste un mod de a intra in legatura, fara a mai umple forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fidelio Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Pana la un moment cand am zis ca suntem prea odihniti si trebuie sa ajutam la inpins prin intersectii pe unu cu un motor . Cine eu? Eu nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Da ai vazut cine e obijnuit sa stea si altii sa munceasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 15, 2005 Autor Share Postat Martie 15, 2005 Flipper, tu ar trebui sa-ti deschizi un atelier de reparatii..ai face bani kklau! ...sau sa repari motoare moca(vezi Roger +Cici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate