muro shavo Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Ce ziceti daca pe un astfel de topic ar posta cei ce vor sa-si achizitioneze un motor de 600 cc sau mai mare ...adaugand un link(de pe bike shop.ro de exemplu) iar cei cu motoare la fel...sau cei mai experimentati ar putea da sfaturi...idei sau pur si simplu ar spune...Iati-l ca este convenabil sau lasa-l acolo ca e furat(sau ceva de genu asta)!sper sa ne fie de folos topicul asta(cel putin mie o sa-mi fie de folos da mai spre primavara cand vreau sa schimb clasa)!multumesc anticipat sa astept cat mai multe postari... bafta si asfalt uscat --- Mesaj completat în 09 Dec 2007 14:50 -------------uitati un exemplu!http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&src=db&act=view&ID=69874 ce e cu gixxeru asta? este postat de 2 luni si ceva(cel puti-ca de atata timp l-am vazut eu) ce are? nu il cumpara nimeni pt ca este furat sau ce ar putea sa aiba? bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Decembrie 9, 2007 Share Postat Decembrie 9, 2007 Salutare a sunat un amic de-al meu la gixer-ul ala si este un cetatean care aduce motoare de afara. Pretul de 3200 de iepuroi este corect avand in vedere nr de km, oricum trebuie sa-l vezi, sa-l asculti si abia pe urma sa iei o decizie. Oricum nu este singura mobra pusa de vanzare de circa 2 luni si care nu se da. A veni iarna! Bafta si deschide bine ochii cand te hotarasti sa cumperi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
muro shavo Postat Decembrie 9, 2007 Autor Share Postat Decembrie 9, 2007 cam asa este! o sa am grija pt ca nu vreau sa imi iau teapa(chiar nu ma dau banii afara din casa sa-mi pot permite tepe din astea)! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate