Baiazid Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 O jucarie foarte frumoasa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Mielu + Madalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 A sosit Ninja Skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Demostene, Hannibal si Miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Ninja Skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Frumos Baiazid! Sambata ajung si eu in Bucuresti si iesim la plimbariiiiici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Io Frate, ce viteza aveai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Frate, ce viteza aveai. Asta nu-i nimik!!! Sa vezi ce viteza are cand merge in marsharier!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Din pacate am fost la un curs de la care am ieshit pe la 19:50 shi am trecut pe Mahgeru. Am vazut atatea motoare incat mi-am mushcat unghiile ca eram blocat in trafic cu conserva shi nu puteam sa zburd shi eu pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 17, 2005 Autor Share Postat Martie 17, 2005 Frate, ce viteza aveai. Si mai zice lumea ca merg repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Demostene, Hannibal si Miu Pe masa, in dreapta pozei se observa apa plata cu lam.. aa adica apa tonica altoita cu gin tonic a subsemnatului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 18, 2005 Share Postat Martie 18, 2005 Si mai zice lumea ca merg repede Toata lumea shtie ca mergi repede ... presupun ca ai incetinit sa blochezi accesul unei coloane oficiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate