calin_nebun Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ...singura mini pista din zona de vest va fi ingropata iar in locul ei va rasari ce si au dorit romanii toata viata lor ..Cat mai multe alimentare pt amintirea ei si a clipelor minunate petrecute acolo pun niste poze ale echipajului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Deh,interesele lor au mai multa greutate decat ale noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_maniac Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 pacat de ea si de cei care mergeau acolo sa se dea.De-ar fi si in tara asta ca in altele piste klumea de motociclism de amatori ,care ar putea sa-si verse puterea motoarelor pe pista si nu pe sosele. Ink o data... pacat de ea si de cei care o frecventau ca oricum ne lipsesc locuri ca asta. Asfalt uscat si sa aveti bafta sa se deschida alta mai buna si mai faina k pana ce o sa am eu bani sa-mi pun in aplicare gandurile care le am tot cu asa o pista ... o sa dureze...si-o sa dureze...si-o sa dureze...numai sper k intr-o zi sa fie...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drakushor Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 http://www.i-mac.it/fotoforum/arad/index.html si aici mai niste poze de acolo si de pe drum cu noi care am fost cred ca la ultimul concurs care s-a tinut acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 PACAT... E specific Romania in tranzitie..... RUSINE factorilor de decizie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate