floricel Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 (editat) Aaa, sa nu uit: Dom' Nitzescu este invitat sa ne filmeze de pah moto. Ne face placere sa-l avem printre noi in plimbari. Beneficiem shi noi de un cedeu cu emisiunea in care aparem? Editat Aprilie 25, 2005 de floricel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Nici un reply, nimic? Nu sint interesati? Ca am vorbit chiar serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Aprilie 27, 2005 Share Postat Aprilie 27, 2005 Eu m-as baga. S-ar putea sa nu pot in primul w/e dupa Paste, insa urmatorul vin sigur daca ne organizam. Fa traseele cu variante de back-up pentru cazul in care gasim zapada multa si nu putem urca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Mai 3, 2005 Share Postat Mai 3, 2005 A ramas pt. 13-15mai. Traseul insumeaza peste 400 km.: dus - intors pe drumuri laturalnice, plus ziua de 14 numai pe munte. Am stabilit o parte din detaliile ref. la dotarile individuale necesare, asistenta tehnica si sanitara, cazare si cateva reguli simple de respectat . Cit de curand le postam integral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 ORICINE AFLA DE UN EVENIMENT ENDURO SA SPUNA IN GURA MARE ! N-am vazut nimic (sau stau eu prost cu vederea) despre EnduRoMania 2005 Borlova. S-a intamplat ceva sau se mai intampla, ca e liniste profunda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 este etapa de campionat de rally raid in aceeasi perioada, nu va bagati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 N-am vazut nimic (sau stau eu prost cu vederea) despre EnduRoMania 2005 Borlova. S-a intamplat ceva sau se mai intampla, ca e liniste profunda? intra pe site-ul lor si vezi ce fac ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate