robert bk350 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 cu chestia asta blochez ghidonul.numai ca eu nu pot,ca nu am asa ceva. poate aveti voi careva unul de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 rara avis, vezi pe la nemti, aia mai vindeau asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 vezi daca se potrivesc yalele de la Nipru, Ij sau Minsk, nu vad de ce ar diferi prea mult. SUna la Gaspar, sau bate-l la cap pe danny old Moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 de nipru sigur nu se potrivesc. Esti sigur ca cele de Simson merg? daca nu apare nimic in cateva zile, poti incerca sa trimiti PM-uri userilor cu MZ-uri si Simson-uri. si eu am cautat asa ceva si pana la urma am gasit. uita-te si pe Bikeshop la cine vinde MZ, Simson, da telefoane si intreaba daca au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 Salut. Yale de blocare ghidon, pot fi folosite cele de Simson la MZ si invers. Cele rusesti sint mai mari si nu incap in locasul de blocare. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 am asha ceva de la o jawa, daca se potziveshte tzi-o fac cadou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 21, 2007 Autor Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) sal de la motoare rusesti nu merg de nici un fel.merge de la simson sau mz. e acelas STAS.dar am gasit unul la "CUXI" din fagaras .mare domn. m-a contactat telefonic,si imi face cadou de craciun incuietoarea. ii multumesc frumos in public gestul sau. CUXI . Editat Decembrie 21, 2007 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 (editat) Salut. Yale de blocare ghidon, pot fi folosite cele de Simson la MZ si invers. Caut ei eu acelasi reper ptr. Lupul meu! Nu stiam ca se potrivesc de la altceva. Mai are cineva asa ceva ? Multam si Sarbatori Fericite ! Editat Decembrie 21, 2007 de RaduI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 Caut ei eu acelasi reper ptr. Lupul meu! Nu stiam ca se potrivesc de la altceva. Mai are cineva asa ceva ? Multam si Sarbatori Fericite ! numai de la DDR-iste. MZ SIMSON eventual DKW dar nu prea cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate