mau_89 Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 fratilor am si eu o mica-mare problema ,am u piaggio zip si i-am pus kit de 70 malossi si o toba sport leovinci sp3 a mers ce a mers.dar acum cand se incalzeste nu mai da scanteie il lasa 1 ora si da mia facut faza asta de vro 2 -3 ori si acum nu mai da scanteie deloc aveti idee de la ce sa fie ????? (de la bobina nu e sigur ca am inlocuito cu una noua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 fratilor am si eu o mica-mare problema ,am u piaggio zip si i-am pus kit de 70 malossi si o toba sport leovinci sp3 a mers ce a mers.dar acum cand se incalzeste nu mai da scanteie il lasa 1 ora si da mia facut faza asta de vro 2 -3 ori si acum nu mai da scanteie deloc aveti idee de la ce sa fie ????? (de la bobina nu e sigur ca am inlocuito cu una noua) Cred ca ti se tot opreaste cand se incazeste din cauza bujiei cred uitate poate ti so ars aprinderea de nu mai da scanteie dak gresesc corectatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Decembrie 20, 2007 Share Postat Decembrie 20, 2007 sa nu fie de la aprindere...ca si mie imi face figuri si tre sa o ciocani de 2 ori si isi revine...dar nu pt mult timp... Cred ca ti se tot opreaste cand se incazeste din cauza bujiei cred uitate poate ti so ars aprinderea de nu mai da scanteie dak gresesc corectatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Decembrie 21, 2007 Share Postat Decembrie 21, 2007 schimba platoul(nu ala cu mincare ) de la aprindere sau verifica conectica ...poate s a topit ceva p acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate