ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 DRAGI "COLEGI" DE ACEEA ESTE IARNA SA STAM IN FATA CALCULATORULUI SA NE BASCALIM SA GLUMIM SI SA FACEM PLANURI PENTRU URMATORUL SEZON "COPILA" NU MAI PLANGE FACEM SI NOI GLUME CE NAIBA AM VAZUT CA ESTI O "VITEAZA' CA TE DAI LA -9 GRADE DACA ITI PUI VELA NICI NU MAI AI NEVOIE DE BATERIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Iar imi zice copila... Ti-am zis si pe mess, mica mica dar eu merg nu ca altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 mai copila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Iar imi zice copila... Ti-am zis si pe mess, mica mica dar eu merg nu ca altii da ma dar altii au ajuns mari ca pe vremea asta au stat acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 bine mai generatia anilor 70 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 poti sa ne zici tată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 da ma dar altii au ajuns mari ca pe vremea asta au stat acasa de'aia nu mai pot eu! toate la timpul lor. maine poate nu o sa mai fiu...nu am de ce sa regret --- Mesaj completat în 23 Dec 2007 21:05 ------------- poti sa ne zici tată nu ca nu-mi plac orgiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 va mananca.. vedeti ca asa se ajunge la topicuri de alea gen "figth club" ce aveti mai, ce credeti ca toate mandrele sunt si femei ? se mai nasc din astea de ne "fac" in foi de vita, asta e viata cel putin v o spune in fata,nu va lucreaza pe la spate vreti muieri cuminitim devreme acasa, alea alea..cautati le in alta parte. aci e competitie mare si deja ne -au "Facut" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 recunosc, ma retrag cu coada intre picioare, iara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 buei, luati baterii / bece tot ce trebuie si haideti marti la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 Ovi, saru-mana mult, pana la urma n-am mai plecat de acasa, ca mi-era frig si mi-era frica sa ma dau cu motorul, dupa cum au depistat antevorbitorii mei. In plus, exista un fat-frumos la scara vecina, pe care l-am ochit de mult si voiam sa i-o coc in seara asta. Norocul meu este ca am idoli pe care sa-i urmez. Intotdeauna mi-am dorit sa urmez pe acela/aceia la care pretul motocicletei este invers proportional cu marimea creierului si... cu aceea a schimbatorului de viteze. Asfalt uscat, "cocoshei" PS: foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 scaieti verzi pe pereti, povesti pt copii, tovarasha kali, m-ai uplut de enigme si de elucubratii... eu iti doresc minte sa ai... ca asfalt uscat (cel putin mie) nu-mi trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 Auch... It hurts, doesn't it? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 cum zici tu femeie... cine te mai intelege, multumesc pt oportunitatea de a ne amuza si in seara asta, stim ca poti si nu ne vei dezamagi niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2007 Autor Share Postat Decembrie 23, 2007 In loc de fraza aia, puteai sa scrii "Touche".... Merry Christmas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 esti o doamna ... continuarea o cunosti si tu tips: "Bagau" al Ioanei Bradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate