ianachim Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 ora 11.30 plecare de la omv baneasa echipament de iarna si mp3 sa tina de cald la timpane care te bagi? SINAIA E TINTA ACUM DEPINDE DE DRUM PANA UNDE AJUNGEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 24, 2007 Share Postat Decembrie 24, 2007 ora 11.30 plecare de la omv baneasa echipament de iarna si mp3 sa tina de cald la timpane care te bagi? SINAIA E TINTA ACUM DEPINDE DE DRUM PANA UNDE AJUNGEM salutare cu respect miine merg azi muncesc sarbatori fericite Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 24, 2007 Autor Share Postat Decembrie 24, 2007 pai atunci hai sa vedem cu e vremea maine si ppoate o bagam maine bafta spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 24, 2007 Admin Share Postat Decembrie 24, 2007 Pina la Sinaia? La cum au anuntat vremea ma indoiesc ca o sa ajungeti.. Este frig al dracului+ceata+mizga asta nenorocita.. Am fost eu ieri vreo doua ceasuri si cu tot echipamentul meu tot simteam frig la degete si la picioare.. Puteti iesi insa prin oras sau pe linga. Oricum bafta. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Pina la Sinaia? La cum au anuntat vremea ma indoiesc ca o sa ajungeti.. Este frig al dracului+ceata+mizga asta nenorocita.. Am fost eu ieri vreo doua ceasuri si cu tot echipamentul meu tot simteam frig la degete si la picioare.. Puteti iesi insa prin oras sau pe linga. Oricum bafta. Luigi Vicol propun eu ceva maine, 26, o tura pana la ranca/novaci ? eu merg cu conserca asa ca aveti si "suport " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 pai atunci hai sa vedem cu e vremea maine si ppoate o bagam maine bafta spor la lucru salutare nr 0722809989 Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 salutare nr 0722809989 Pompi (te sun ..dar..cred ca nu mie im raspundeai : ) te am mai sunat cand era sa mergem la Bg dar ati fugit de noi mai e o varianta la Hotelul de Gheata de la Capra( transfagarasan ) so ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 salutare doar daca nu aud nu raspund iar eu merg cu palacere cu oricine si nu fug de asta fii sigur te salut astept sa vedem ce hotariti la multi ani si sanatate Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 salutare doar daca nu aud nu raspund iar eu merg cu palacere cu oricine si nu fug de asta fii sigur te salut astept sa vedem ce hotariti la multi ani si sanatate Pompi te tachinam ( ca v-am asteptat la ferma de midii si voi fugeati la Kaliacra ) pai eu sunt " in" doar ca merg pe 4 roti daca vrei imi iau casca si cand ati inghetat schimbam "locul" . ce zici(eti) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 te tachinam ( ca v-am asteptat la ferma de midii si voi fugeati la Kaliacra ) pai eu sunt " in" doar ca merg pe 4 roti daca vrei imi iau casca si cand ati inghetat schimbam "locul" . ce zici(eti) ? salut sa facut tirziu si nimeni nui hotarit e tirziu pentru sinaia dus intors sa mai muiat afara cred ca miine o voi face singur cit despre ferma de scoici a fost sa nu fie de 3 ori mam intors sa dau de ea si nu am dat oricum am facut 800km in acea zi abia la 8 am ajuns la bucuresti te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 salut sa facut tirziu si nimeni nui hotarit e tirziu pentru sinaia dus intors sa mai muiat afara cred ca miine o voi face singur cit despre ferma de scoici a fost sa nu fie de 3 ori mam intors sa dau de ea si nu am dat oricum am facut 800km in acea zi abia la 8 am ajuns la bucuresti te salut Pompi stiu mai, nu te otari: maine ai vazut, eu fac "transfagarasanul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 25, 2007 Admin Share Postat Decembrie 25, 2007 Maine poate ies si eu o tura,vad ca va fi soare si zero grade. Ne auzim,daca mai doreste cineva vedem.. Luigi Vicol PS:Foxbat,cred ca transul cu masina este destul de complicat si lung,daca mai prinzi si ceata ai pus-o. Si este inchis,pe unde vrei sa ajungi acolo? Du-te macar pina la Sinaia.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Maine poate ies si eu o tura,vad ca va fi soare si zero grade. Ne auzim,daca mai doreste cineva vedem.. Luigi Vicol oki doki, eu maine "decolez" i njur de 8 - 8 :30 directia - pitesti - curtea de argea, - cabana capra + retur la retur cred ca o iau pe la campulung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate