Jump to content

l.u.v

Admin
 • Posts

  12,144
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Mergi la dezmembrări auto si cauta furtun de pompa benzină sau diesel scufundată în rezervor, găsești și cu cot.
 2. Furtun de combustibil? Găsești la metru la oricare magazin auto.
 3. Dacă ești din București mergi pe Maica Domnului unde sunt magazinele de conectică și electronice. Ia și poza cu tine. Dacă nu găsești, nu trebuie să tai nimic, doar adaptezi. Vei găsi pini tată separat pe care legi firele, îi introduci în mufa mamă și izolezi bine totul.
 4. Cică e bătrână! Abia a făcut majoratul, 18 ani..
 5. Ee, rahat! Consumă mult mai mult pe GPL, mai ales în oraș. Cochetasem cu ideea să pun pe BMW. Benzină 16% în oraș, cu GPL urca la 19-20. Afară 9.5, ~11, 12 pe GPL
 6. La ~50 miuțe e chilipir pentru corporatiștii grin și millenialșii uanăbi. Pai numai plasticul ăla lucios la kg made in Ciaina costă o grămadă.
 7. Ce se vede în imagine sunt pe auto, cumpărate de la https://leditup.ro/becuri-led-auto/ Tot de la ei am și pe moto, dar astea nu le au pe site.
 8. Dracu a măsurat, da jumătate de găleată mă duce Buc-Giurgiu și retur.
 9. Și eu m-am aliniat, m-au impresionat argumentele colegilor verzi și grija față de mediu de pe topicul ăsta.
 10. Nu, diferența este constructivă față de becul normal (sus led, jos normale) și se observă imediat.
 11. Upgrade la far se poate face: 1. Punând kit xenon 2. Punând proiector cu lupă în far 3. Schimbarea becului H4 halogen cu bec cu led. Recomand punctul 3, dar aveți grijă să nu vă păcăliți. Un bec cu led H4 excepțional costă cam 150 lei bucata. Recomand achiziția de la Led It Up din București. Am becuri cu led de la ei pe ambele mașini și motocicletă. Minusul e că se observă diferența și la un control în trafic rămâneți fără talon. În București filtrele poliție - RAR sunt obișnuite în sezonul călduros.
 12. Corect, și eu zic la fel. Plus ITP la sânge. Ale mele sunt euro 4 cu dpf activ și în parametri, nu scot un gram de fum, dar sunt băgat în aceeași oală cu toți bombardierii care au dpf off.
 13. Exact. Parcări cu preț și abonamente decente organizate de primarii pe la terminalele de metrou ca să-și lase oamenii mașinile ar fi un prim pas.
 14. Bravo, ești un caz unic și fericit. Alții nu au norocul tău.
 15. Te scuz. Te-am citat contextual, pentru că tu ai adus vorba de programul pe care ți-l ajustezi după încărcare. Sau invers, că e tot un drac. Ți-am dat exemplul unui amic pe care l-am așteptat vreo două ore în plus din cauza încărcării ventilatorului. Mi-e indiferent ce priorități ai tu, atâta timp cât le faci pe banii tăi, ești liber să ți le stabilești. Ai înțeles într-un final ce am vrut să spun? Am Toyota Corolla Hybrid 2021 în parcare, asa încât pot face comparații. Nu am zis că sunt identice la percepție, însă nu simt nimic deranjant când mă urc în celelalte mașini. Dimpotrivă. Scap de senzația provocată de musamalele de pe scaune, volan și schimbător, laolaltă cu plasticul lucios oribil de pe bord și console. De zgomotul căii de rulare sau a celui provocat de vânt peste 130 km /oră nu mai amintesc. Da, consumă în oraș 6% iar ansamblul motor / cutie este silențios.
 16. Este fix același lucru, dar cu alte cuvinte. Îți programezi un drum automat la Lidl, chiar dacă mănânci Pizza la restaurantul de vis a vis, dar o faci doar pentru că acolo găsești o priză moca,, nu că mori după pizza aia. Și nu m-am referit la tine, că doar nu ai impresia că ești singurul posesor de ventilator. Mă gândeam la un amic, trebuia să mă văd cu el mai dimineața și m-a pasat până la prânz, că trebuia să-și încarce plasticul. Schimbă tampoanele la motor și cutie. Eu am doua vechituri diesel și la ralanti nu se simte nimic în ele.
 17. Nici eu nu cred. Se rezumă la visători și millenials, unde potențialul e imens!
 18. Deci ne facem noi programul după fier, nu invers. Mișto!
 19. Nici pomeneală, cum să le dau? Merg ambele de te ung pe suflet și la cum le îngrijesc și arată.. Am găsit altele pentru doi amici la niște cunoscuți, s-au aliniat niște planete pentru ei, doar i-am pus în legătură.
×
×
 • Create New...