Jump to content

l.u.v

Admin
 • Posts

  11,870
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Sună pe la service-urile moto, imposibil să nu găsești.
 2. Pare ca nimeni nu a sesizat ce a spus băiatul. Dacă s-a lăsat cu zgomote în motor, s-a aprins becul și nu mai pornește, mie nu mi se par coincidențe. Ia legătura cu @Cesar, are service în zona Obor și vezi ce-ți spune.
 3. Cauta grip puppies ca manșoane. Afecțiunea aia este afectata și de unghiul la câte ții mâna pe ghidon? Dacă da, ia în calcul niște înălțătoare de ghidon. Sunt unele care îți pot aduce și ghidonul mai înspre tine, ca să poți sta mai drept.
 4. Păcat, nu știi ce pierzi! Sfârșitul lui Octombrie aduce culorile fabuloase la munte.
 5. Da, este bătălie mare. Întrebarea este dacă Hamilton l-ar fi depășit pe Norris dacă nu intervenea ploaia. Înclin să cred că da, cateva ture îi luase pulsul și urma să atace în ultimele 3-4 tururi.
 6. Pai ce să zic, să tot fie așa mare câștigător și de acum încolo! De fapt a pierdut locul 1, 7 puncte și a terminat la o zi în spatele lui Hamilton Mai bine îl lăsau dracu să termine pe slickurile alea. În 2 ture oricum prindea locul 3, 4 chiar dacă mergea de-a curmezișul! Așa, de pe primul loc a terminat pe 7!
 7. Mamă, ce s-a păcălit Norris! În 2 tururi a pierdut ce a tras o cursă întreagă!
 8. Salut, Răsfoiește te rog forumul înainte de a deschide topicuri. Există arie de bursă, unde ți l-am mutat.
 9. Gata, a plecat fetilii, sau o ardeți tot în benzinărie ca să se încălzească vremea? Drum bun!
 10. În istoria pasionaților modelului din România, mai exact. Și ăia puțini. Iar comparația cu polixoarele japoneze este amuzantă! Numai când te gândești că Mobra a fost una de un fel și japonezii au avut zeci de modele iconice
 11. Și pe cei de la RAR tot bine îi interesează să se audă. Caută tobă omologată pentru motorul tău.
 12. Plecarea la 07:00 dacă vreți să vă întoarceți pe lumină. Plus că e duminica, foarte aglomerat la retur.
 13. Da, asta înseamnă iarnă, nu 10-12 grade când oricum nu mai ies mulți Au fost situații când am ieșit iarna și era la un moment dat - 4, dar uscat. K1200LT sau GTR 1400 oferă protecție atât la mâini - au oglinzile în dreptul lor și nu ai nevoie de încălzire, doar mănuși iarnă - cât și la corp și coapse. Oricum, încălzirea este absolut ineficientă pentru că îți oferă căldură doar în palmă. Dacă te bate curentul din față opțiunea este fix degeaba.
 14. Le folosești pentru că motorul tău nu oferă protecție la curent și nu ai probabil nici echipament adecvat sezonului rece. Prin asta mă refer la mers 100-200 km pe - 3,4 grade. Iar aici nu mai contează mânerele sau șaua încălzite, ci protecția oferită de motor în primul rând, apoi costumul de iarnă.
 15. Bravo Jeane, chiabureală adevărată! Alții moare și d-astea n-are Cred că fierbi până o vezi în bătătură
 16. Cumpăra-ți o priză ca cea din linkul deai sus. Are capac de protecție împotriva ploii. Încărcătoare usb sunt niște mizerii care ruginesc și sar siguranțele la primul strop de apă.
 17. Caută și pe John Gemi pe fb, face multe chestii interesante pentru BMW.
 18. Am oftat și eu multă vreme după așa ceva acum vreo 10 ani. Cum spuneau și băieții mai sus, frânele slabe, suspensiile varză. Consumator de benzină, rezervorul doar de formă. Motorul este bombă. Preponderent mobra asta este cumpărată de către pasionați ca bază de upgradare la cele de mai sus plus multe altele la design. Fără îmbunătățiri arată frumos, dar pare neterminată. Îți mai trebuiesc bani de o mobră nouă ca să o aduci acolo unde trebuie. Furci, far, frâne, jantă Dezet lată pe spate, alta basculă ca să-ți încapă janta. Plus detailing. Să o stăpânești sănătos!
 19. l.u.v

  Gopro Hero 9

  Predare personală unde?
 20. Stiu ce spui si iti dau dreptate. Incerc fix acelasi sentiment cu auto, desi ce am eu sunt departe de notiunea de raritate sau vechituri, cea mai veche are 17 ani. Sunt insa bani destui bagati in ele si acest lucru le-a readus aproape de starea initiala. Eu ma refeream la nisa doritorilor de astfel de motociclete. Ca se uita lumea la ele din curiozitate si unii cu admiratie este adevarat. Dar la fel se uita la unul ciung de un picior, in alt sens, desigur. Probabil ca te referi la Alexandru Scheul. Nu-l cunosc, probabil e evreu, fiind si din Moldova. Acum gandesti proletar. Tu ce-ai fi vrut, sa iasa in presa locala si centrala cu anunt in genul: caut posesori de comuniste care nu si le mai pot intretine ca sa le dau eu banii de care au nevoie? Omul probabil ca le cumpara, sunt multi care in loc sa le dea pe camp i le dau lui, macar omul are bani sa le refaca.
 21. Păi nu trebuie să te mire. Lucrurile alea le știu doar cei pasionați cu adevărat. Un motor cu ataș oricum nu prezintă niciun interes masei mari, este o chestie extrem de nișată. Și nu e nimic de condamnat aici. Având în vedere că fiarele de care pomenești au zeci de ani, este extrem de greu să mai găsești unele impecabile din cel puțin 5 motive : 1. să găsești exemplare ca bază bună de plecare pentru restaurare. 2. să găsești piesele necesare 3. să ai timp să le restaurezi 4. să te pricepi să le restaurezi. 5. să ai banii necesari. Restul ține de consumerism și modernism. Este la fel și pe piața auto. Și nu e vorba de săraci sau proști. Ci de trend, că din cei cu bani, doar extrem de puțini spre deloc stau să-i cheltuiască pe vechituri. Asta nu înseamnă că ei sunt proști și tu sau alți interesați de vechituri sunteți deștepți, e doar pasiune și atât.
 22. O fi aceeași ca lungime, dar manevrabilitatea vine de la unghiuri. Dacă unghiul furcii diferă, de acolo se simte. Plus gumele tale pătrate, care au o mare influență în manevrabilitate.
×
×
 • Create New...