Jump to content

l.u.v

Admin
 • Posts

  12,400
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Și ce rahat faci cu 1000 cp? La stopuri și în ambuteiaje stai tot lângă o râgălie de 100 cp
 2. Cumpără-le pe aria potrivită - ți-am mutat postul unde trebuie.
 3. Fă-ți un cont pe bursa de transport pe FB și ai să găsești oferte destule.
 4. Are însă centrul de greutate jos, greutatea cade în plan secund.
 5. Deauville este mișto pentru un începător. Nu e grea, centrul de greutate e jos, puterea nu excelează și este prietenoasă.
 6. Da, sunt scumpe și afară. Dacă nu te aleargă facturile prin casă eu zic s-o ții, e păcat de ea..
 7. Am crezut că doar prin zona asta a Europei sunt idioți cu bumperele alea. Putea să-și rupă gâtul acolo, cel puțin clavicula singur e ruptă! Bine, și dobiticii aia patrulează în cămăși. Și albe
 8. Cea mai frumoasă culoare. Vad că este echipată și cu deflectoarele opționale la ST, șaua refăcută (MotoVis?). Spor la vânzare, e mărișor prețul, dar tu știi mai bine..
 9. Da, într-adevăr, la bulgari sunt multe monstruozități din astea, cocoașe imense. Sunt și gri și multe nesemnalizate, parcă sunt făcute special să fie capcane!
 10. Frumoasă, le-au făcut să arate a japoneze.
 11. Mă mai ridic și eu în scărițe, pe la 100 stau bine, după ești velă Îmi amintesc că am scos odată brațul pe la 160 de sub carenaj, era să mi-l dea peste cap! Aia înțelesesem..
 12. Cu ce motocicleta erai? Măi, da și tu, cum naiba să te ridici la 190 în scărițe? Cum de nu te-a smuls curentul de pe ea?
 13. Înseamnă că toți trebuie să se raporteze la ce simți tu? Deduc că din doua posturi deja te situezi peste respectivii! Interesante comparații între tine și alții pe care nu-i cunoști! Începi iar ca în povestea cu Michelin?
 14. Omul este italian la 50 și ceva de ani stabilit demult în România și nu are cont aici, nu a făcut niciun topic. Cel puțin nu el, nu știu la care topic te referi. Este un motociclist cu ani mulți pe diverse mobre și povestea mi-a spus-o chiar el. Nu știu la cine faci referire.
 15. Am un prieten cu așa ceva tot cutie automată. Pe o urcare enduro în munți era blocat în niște bolovani, a accelerat să iasă și mobra a sărit de acolo cu el cu tot într-o râpă. Fiind mai mulți a scăpat destul de ușor, el cu niște contuzii serioase, mobra mai șifonată. Concluzia lui și a celor experimentați, nu ai ce căuta cu transmisie automată în enduro, unde este nevoie să te joci din ambreiaj în situațiile de mai sus.
 16. Șaua e făcută în Ploiești, recunosc butoiul Bună treabă face Dacian, ies mai bune decât șei de 7-800 euro făcute de diverși renumiți pe afară.
 17. Stai liniștit, coaja de portocală este pe toate mașinile noi, indiferent că dai pe ea 15.000 sau 150.000 euro. Mai puțin la cele gen Rolls Royce, unde toate operațiunile - inclusiv șlefuirea lacului și polisharea se fac manual de N ori. Un link în care se explică exact, chiar dacă suportul vopsit nu este metal, ci lemn. https://revistadinlemn.ro/2016/04/06/defect-de-finisare-coaja-de-portocala/ PS: sper să nu se supere colegul, dar ținem și noi anunțul sus.
 18. Este cineva care și-a vândut Gt ul de frica acestui recall. Avea vreo 25.000 km. Spunea că atunci când a văzut o motocicletă crăpată în două (tot la MotoHub) i s-a făcut rău și că el nu face așa ceva la motorul lui, că nu mai are încredere că aia mai este motocicletă. Omul, pe lângă că este fanatic cu întreținerea, e foarte tipicar și pretențios, băiatul a pierdut vreo 7-8 miuțe la povestea asta.
 19. Pe lângă ce s-a spus mai sus, verifică și radiatorul să nu fie înfundat cu mizerie între faguri. Apoi busonul radiatorului, care trebuie să aibă o supapă și orificiu de eliminare a presiunii. Mai este pompa de apă. Și nu în ultimul rând termocupla, vezi dacă îți pleacă ventilatorul și în ultima instanță senzorul de temperatură. Concluzia e să cauți un mecanic în zona ta, instalația de răcire nu e simplă.
 20. Am și zis asta, mi-am reproșat că nu am așteptat, deși distanța părea suficientă la acel moment. Ce am vrut să subliniez este că dacă pe noi ne iau uneori confrații prin surprindere, de ce ne mai mirăm că un bătrân vede o luminiță, se asigură crezând că are timp, fără să-și dea seama că imbecilul ăla are 180 în localitate și în 2 secunde i-a tăiat mașina în două.
 21. Nu are nicio treabă asta cu discuția despre infrastructură, corect.
×
×
 • Create New...