Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  10,636
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. La care numar? Ce localitate? Vezi regulamentul bursei..
 2. Era absolut logic să mătuiește vopseaua frecând-o cu un burete. Interesant, am și eu o pată de adeziv rămas pe cobur de la un autocolant de protecție.
 3. La cele cu ambreiaj uscat nu face chiar așa. La vechiul BMW LT întra cu un clanc ușor și silențios. În schimb, nemaiavând japoneză de mult, m-am speriat când am luat GTR ul. Zici că se rupe la semafor când bag în treapta întâi. Am schimbat și uleiul, am întrebat și un mecanic, așa este normal să facă
 4. Corect, extremitățile sunt primele unde simți frigul. Când este foarte frig eu merg cu mănuși bune cu încă unele subțiri pe dedesubt, ciorapi windstopper moto peste încă o pereche groasă și o gâtiera bună peste cagula uzuală.
 5. Eu am asa ceva de mai bine de 10 ani, un layer compus din mesada si pantaloni, care vin pe sub costumul moto. Au costat destul, au fost aduse din Italia, si le-am purtat o singura data, practic sunt bani pierduti. Desi plasa de incalzire de pe piept si pulpe se incinge suficient, se creeaza zone cu diferenta mare de temperatura pe corp, iar efectul resimtit este foarte neplacut. Practic, ai zone mici care se supraincalzesc, iar in restul corpului temperatura scade. Iti recomand sa uiti de idee. Pe langa un costum de iarna bun, cea mai buna metoda sa te aperi de frig este sa porti tot timpul peste un costum de ploaie de calitate, musai din 2 bucati. Se creeaza astfel un microclimat cu temperatura egala pe tot corpul, conditie in care poti merge iarna sau pe frig vreme indelungata. Singura conditie este sa lasi geaca costumului de ploaie deschisa la gat, pentru a elimina din condensul creat datorita faptului ca acesta este impermeabil.
 6. Nu ai vreun mecanic în zona ta? Decât să bâjbâi aiurea la ea..
 7. Hai măi, ce dracu, tu ești motociclist cu experiență, ce treabă are simularea online cu poziția reală pe motor?
 8. Adică sunt 4 piese, geaca + folie + folie + mesadă? le: am cautat pe net, geaca este normala, din 3 piese, folie anti vânt și ploaie + mesadă. Mi se pare cu prea multe brizbrizuri pentru un scop simplu, o greacă de motor. Pentru situații când te prinde frigul, folosește cu încredere un costum bun de ploaie. Neapărat din 2 piese și unul de calitate, mai gros și scump, gen Proof de la Louis. Dezavantajul este că trebuie să îl cari tot timpul după tine, și dacă nu ai un motor cu coburi, va fi mai greu.
 9. Și nu era mai elegant să dai report să inchidem anunțul, ca să evităm să-și piardă lumea timpul întrebând dacă o mai ai?
 10. La cum ai formulat, nu o să găsești pe nimeni să-ți spună ceva concret. Descrie cât mai exact ce s-a întâmplat. - ce înseamnă că a umblat la accelerație? - are scânteie, are, baterie, dă să plece când pornești?
 11. Topicul era despre Golf V, dar in pagina 5 - postul #125 am scris ca mi-am luat un Mercedes. W211 este codul ei, este E220CDI, am pus si poze, vezi tapiteria ei.
 12. Stare acte, înscrisă, localitate? Vezi regulamentul bursei.
 13. Care este aia? Te dai cu pudră de talc? Eu lucrez la moto cu mănuși chirurgicale și în jumătate de oră curge apa din ele.
 14. Ce mai cumperi cu 250 ron în ziua de azi? 2 plase de 1 leu cu mâncare
 15. Și cu transpirația ce faci, că vei fi lac pe sub ele în scurt timp?
 16. Ce Peugeot ai? Că un model mic are alta suprafață de curățare. Ce culoare? Una este bej și alta negru. Eu am întrebat la 2 diferiți și mi-au spus unul 600 și altul 650, ultimul chiar a spus că prețul normal este 600, dar a mea este o culoare pretențioasă, se revopseste și pielea de pe cotiera șofer etc. Interesant pont, chiar o să mă uit. La confort ai dreptate, este peste E39, am văzut și eu.
 17. A fost îngrijită și folosita puțin, în 12 ani doar 90.000 km. Mă costă 650 ton curățarea interiorului, textil, fețe uși, plastice etc. Trebuie să-i înlocuiesc și o bucată din tapițeria scaunului, care este uzată și atunci va fi lacrimă.
 18. La ce te referi? A mea este verificată, apare culoarea și toate opțiunile originale. Îl las deschis, poate mai au și alții nelămuriri despre modelele discutate.
 19. - la BMW plateam 950, la asta cam 850 ron / an. Rca ul nu este mare deloc, eu am aproape 53 ani, nu am daune, am permis de mult, la BMW costa undeva la 450 ron / an - daca o iei in buna stare de la inceput, nu ai probleme in timp. Este important de retinut ca nu o iau pentru terfeleala de zi de zi, ci de weekend si concedii, ceea ce scade mult uzura componentelor. Ideea este in felul urmator, am luat masina asta din considerente practice, gandindu-ma si la cheltuieli. Suntem 3 amici care ne stim de-o viata, la unul pleaca BMW ul meu, de la celalalt iau Mercedesul. Opeartiunea nu implica niciun cost adiacent, ce iau pe una, dau pe alta. Gasisem una din 2008 impecabila la 7000 euro, dar nu stiam nimic despre ea si mai trebuia sa vand BMW ul si sa pun peste. Asta a amicului ma costa cam 4000 si ii dau banii cand am, neconditionat. Plus ca stiua omul, masina, este combinatia de culori care imi place. Date fiind conditiile, nu am avut de ales
 20. Din ce vad, elevatorul aflat la vanzare denota siguranta si este facut cu simt de raspundere. Nu comentez pretul, nu ma pricep, dar cred ca pentru cine este interesat si discuta direct cu omul, prețul nu este batut in cuie.
 21. Am vrut să spun w211 Până m-oi obișnui cu el, tot o să le inversez
 22. Polo și Vanucci sunt brandurile de casă ale celor 2 companii. Vanucci este brandul premium la Louis. Am și acum o pereche de mănuși de vară care au în jur de 12 ani!! În afara faptului că sunt puțin decolorate de la soare și ploi, calitatea este excepțională, nicio ruptura, nicio ață desfăcută! Am avut costum textil ani de zile, la fel. Am avut cagule, acum mi-am luat un brâu, calitate peste alte branduri consacrate și mult mai scumpe.
 23. Mersi fain! Cu părere de rău, dar E39 va pleca în familie, la nașul meu. Din păcate, datorită taxelor mari, nu pot ține 2 mașini din aceeași clasă Oricum, sunt total diferite ca și temperament, BMW ul benzinar scoate huliganul din tine, W112 gentlemanul
 24. Uleiul a fost schimbat la fiecare 60.000, la 180.000 urmează să o fac și eu, acum are 155.000. Știu că se face cu un robot, este o anumită procedură. Referitor la taxi, așa este, toată Grecia, Spania, Tenerife merg numai pe modelul ăsta.
×
×
 • Create New...