Jump to content

l.u.v

Admin
 • Content Count

  10,290
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by l.u.v

 1. Este clar că nu te afli într-o zonă de confort pe aici. Nu ar fi mai bine să-ți șterg anunțul și să te scap de starea de iritare?
 2. Este o parere. Sunt mulți insă care cred că cerințele sunt binevenite, fiind făcute tocmai ca să ușureze tranzacțiile. Singurul lucru relevant rămâne faptul că cei care pastoresc forumul asta iși doresc. Că lucrul acesta este apreciat sau nu de către unii / alții este lipsit de importanță. Singurul care pare deranjat ești tu. Omul este un membru de calitate al forumului, știe ce spune și chiar a vrut să te ajute. Incearcă să fii mai relaxat.
 3. Utilizatori sunt: @magarusulmarius, @road_runner 1400 . M-am dat si eu putin cu asa ceva, frane, ciclistica si motor superbe, confort si protectie la vant OK. Grea la manevre de pe loc. Ce altceva te intereseaza?
 4. Si nu ne spui si noua - conform regulamentului - unde este orasul vostru?
 5. Merg BMW urile astea atât de mult? Se zvonea ca li se rupe cardanul.
 6. Acum ce să mai discutăm. Oricui i se poate întâmpla, mai ales când ești mai tânăr și necopt. Un motor puternic, adrenalina de moment, traficul aglomerat și asta a fost. Sper doar ca omul să scape și să nu rămână cu sechele.
 7. Problema e că pilotul nu prea e bine deloc. Soția lui spunea că intră în operație azi noapte sau in dimineața asta, că e posibil să fie nevoie de sânge.. "E soțul meu, va rog mult rugați-va la Dumnezeu pentru el sa scape cu bine. E in spital, intra in operație" Nu se mai știe nimic de atunci.
 8. Am încercat eu sa repar un amortizor cu toate tipurile de simeringuri, le arunca afară împreună cu uleiul după 4 - 5 acționari ale ghidonului. Acolo sunt simeringuri speciale.
 9. Mișto strategie de marketing, dacă nu a dat nimeni 10.000, de ce ar da 12?
 10. Curăță bine înăuntru circuitele și interiorul cu un spray de contacte.
 11. Distinsul domn este unic în România și sunt convins că nici în Europa nu-s mulți. Să bați așa drumuri la vârsta asta este ceva. Felicitări!
 12. Salut, Aveți un prieten al unui prieten care lucrează la Poliția Locală S3? Poate fi de la oricare sector, poate are un coleg la S3. Am niște întrebări de pus și m-ar ajuta un insider. Mulțumesc! Rezolvat! Mulțumesc.
 13. Din ce înțeleg tu ai nevoie doar de un deviz de reparații în urma unei reconstatări. Teoretic așa ceva face cam orice service care are acces la programul de piese al respectivului brand. Plătești reconstatari și ei îți fac un deviz, pe care tot ei trebuie să îl trimită prin mail asigurătorului tău. Mai e o variantă în cazul în care nu vrei să o duci acolo, dacă ai acces la un program piese poți să scoți tu seriile pieselor și să mergi cu lista la un service / reprezentantă, plătești ceva și ei îți fac un deviz. Despre ce firma discutăm?
 14. Ți s-au dat atâtea soluții viabile pe care le tot refuzi. Înseamnă că te pricepi foarte bine la ce ai de făcut, cumpără ce trebuie și rezolvă problema. Sau cauta un mecanic în zona ta. Este o simplă carcasă amărâtă din plastic, nu ai presiune, nu trebuie să strângi șuruburile alea să iasă apă.
 15. Hamilton e peste toți cu o clasă.
 16. Corect, ăla a fost noroc chior. Când ești în fața unui obstacol iminent instinctual te înfigi în frâne ca disperatul. Cine spune că trebuie să dozezi frânarea, să te arunci de pe motor sau să culci motocicleta în zecimile alea de secunde și că toate astea le faci conștient habar nu are ce vorbește și nu a trecut niciodată prin situații din acestea!
 17. Sau te duci la orice dugheană care montează alarme, boxe, cass și te rezolvă.
 18. Păi poate dai tu mai multe detalii, dacă el s-a supărat ca văcarul pe sat. Oricum, aia că a întrat de pe contul amicului e de tot râsul, dubioasă rău.
 19. Am spus, greutatea are și avantaje și dezavantaje. Din păcate nu putem alege noi situațiile când e bine sau rău. În atâția ani și cale de 100.000 km pe ud, ploaie, vânt, de la - 5 la +37 grade tancul s-a comportat admirabil. Față de alte motociclete BMW urile chiar au frâne, nu există branduri care să stea mai bine la capitolul asta. Să nu uităm totuși, chiar dacă au pierdut războiul prin stepele rusești, nemții sunt cei care au inventat industria spațială americană și au pus primul ABS pe moto. Un exemplu din aceeași clasă, Goldwing ul frânează ca trenul, deși a fost făcut tot de unii care au pierdut războiul. Asta a fost, acum a fost rândul meu să cad la zar. Dacă toate se aliniază ok o vând pe asta și iau GTR1400, generație nouă, mai ușoară, alte frâne. Mulțam tuturor pentru scrieri și gândurile bune!
×
×
 • Create New...