Sari la conținut

l.u.v

Admin
  • Număr conținut

    12.887
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de l.u.v

  1. Găsești pe fb tot felul de grupuri de transportatori, de mărfuri etc. Cere acces și mai departe te descurci.
  2. Da, se pare că trebuie verificată săptămânal. La termice pui una și îți mai amintești peste 7 ani.
  3. Mersi, o să îi dau curent astăzi, să văd cum se comportă! Mașina nouă și te lasă bateria...
  4. Nu e EV, e hybrid. Aseara n-a mai pornit sărăcia. Toyota Corolla 1.8 hybrid din 2023, nu știu dacă are 20.000 km, mașină de servici. A început să bâzâie, s-au aprins toate căcaturile în bord, a scăzut lumina din interior. Nici n-am putut s-o încui decât cu cheia mecanică. Pare baterie crăpată. La sărăciile astea hybrid poți da curent de la o altă mașină? Cum dracu se procedează? Sau platformă și gata? Fi-mi-ar scârbă! Cu cotețul meu diesel de 20 ani plec mâine până la capătul Europei fără nicio grijă!
  5. Miroase a injineri IT! Open mind pe o felie străvezie. Tragi heblul, mor de foame.
  6. Iei pe cea cu mai.multe opțiuni de reglaj și mai ieftină. La Ohlins plătești inclusiv brandul.
  7. Cea mai tâmpită idee, să mergi cu necunoscuți la drum! Nu aș merge nici până la capătul străzii cu unii pe care îi văd pentru prima oară.
  8. Am citit jumătate și a fost convins că ți-a spart cineva contul!:-))))))
  9. Ce vrei tu nu găsești. De doi poli, să fie și confortabil și să și meargă bine. Nu e fezabil din două motive : orice difuzor in ear te va deranja și autonomia bateriei va fi mică. Cumpără-ți o chinezărie intercom de 250-300 ron și ai rezolvat treaba.
  10. La full price nu ne mai interesează eco și alte lucruri minore :-))))
  11. Eu am doua diesel de 16 și 20 ani și nu simt așa ceva la ralanti sau în viteză. Despre ce mașină vorbești ?
  12. Salut! Ajutorul financiar este un obicei și depinde doar de familie dacă îl acceptă sau nu. Au fost cazuri când aceasta nu a dorit nimic, cum îmi povestea cineva despre familia lui Dan Năstase. Înmormântarea lui Ivan este astăzi la prânz, rămâne de văzut cum vor hotărî în privința ajutorului. În cazul în care refuză vedem ce este de făcut. Cât despre Asociație, Motoveterani etc, ăla este un "mort" care în opinia mea la revedere, rămâne îngropat! E doar punctul meu de vedere, dacă la 57 ani m-aș încadra ca veteran, permis am doar de 20. Și înclin să cred că nici dacă aș fi avut vechimea nu m-aș fi amestecat cu ei. Și ca să nu dea nimeni e o conotație negativă la asta, o spun doar în sensul că oamenii sunt încăpățânați, orgolioși și așa vor fi cât vor trăi. Îi cunosc pe mulți dintre ei, discutam când ne vedem, socializez, dar nu m-aș implica în niciun proiect care implică noțiunea de Motoveteran. Dar astea sunt alte discuții separate. Topicul este despre amintirea lui Pedală. Ne auzim, sănătate!
  13. Ba da, poate cineva nu se regăsește pe listă și a donat - cum este cazul unor bani care întârzie. E mai bine să fie transparență pentru toată lumea, nu se întâmplă nimic dacă se regăsesc în imagini. Ulterior, dacă se dorește, le scot din postare. Avem 2220 ron plus coroana. Ce mai primesc trimit după și anunț.
  14. Salutare! Avem strânși 2250 ron plus coroană de 500 de la cei din imaginile de mai jos. Am ascuns sumele, nu cred că are sens să le fac publice. Mâine îi duc coroană și banii lui @HondaSan. Banii care mai sossc ulterior (mai trebuie sa primesc o tranzacție de 100 euro din afara țării) îi voi pune într-un cont al unui amic motociclist care locuiește lângă el și îi va da familiei. Să ne auzim sănătoși, mulțumesc încă odată !
  15. Da, și asta este o variantă, deși acum tranzacțiile intră instant aproape. Ideea e că nu știu cum reacționează familia, poate nu vor să le dăm bani, eu știu? Așa acolo le dă Mircea plicul. Mai vedem până mâine, ne mai gândim.
  16. Am dat comanda, o coroană în jur de 120 cm înălțime. În afară de cei 500 ron mai avem încă 1200 ron din donații. Ce se strânge până mâine va fac cunoscut, apoi îi dau într-un plic lui Mircea (HondaSan) ca să-i dea familiei. Am zis să nu bag bani mai mulți în flori, mai bine ce rămâne îi dăm familiei. Revin mâine cu pozele coroanei. Mulțumesc tuturor!
  17. Am comandat o coroană frumoasă de 500 ron. Are 110 cm înălțime, revin mâine cu poze. Până acum mai avem în plus față de cei 500 achitați în jur de 1000 ron. Diferența care se adună v-o fac cunoscută, o pun într-un plic și i-o dau lui Mircea să o ducă.
  18. Nu știu. Dar poți pune liniștit pe ING. Eu o să comand acum coroana din banii mei, cu ce se strânge acoper suma și restul îi dăm familiei într-un plic.
  19. Mulțumesc, băieți! Plec acum să dau comandă de coroană și revin cu update.
  20. Nu am decât ING. Nu știu dacă are loc Mircea în mașină pentru mai multe coroane. Dacă se strâng bani de mai multe putem comanda online, sunt florarii în fiecare oraș care le fac și trimite la cimitir.
  21. Am deschis topic pentru coroană. Am să mă ocup eu și i-o dau lui HondaSan diseară sau mâine până în prânz. Cine vrea să contribuie rog să o facă în contul meu. Revin cu update, poza coroanei si chitanța.
×
×
  • Creează nouă...