elm Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Salutari fratilor! Pun si eu una intrebare: - pretenu' de la care am luat Ij-ul Jupiter 3 a facut (ante) cateva modificari, printre care a schimbat si rezervorul. Tot cu unul de ij, problema e ca nu stiu de care ij, pentru ca cel nou are tot 2 suruburi de prindere in spate, respectiv, 2 "urechi" de prindere in fata, dar urechile nu se pupa cu cadrul. Bat alaturi. Ce e de facut, pentru ca rezervorul arata super-misto, si nu l-as schimba, dar se batzie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Decembrie 25, 2007 Share Postat Decembrie 25, 2007 Salutari fratilor! Pun si eu una intrebare: - pretenu' de la care am luat Ij-ul Jupiter 3 a facut (ante) cateva modificari, printre care a schimbat si rezervorul. Tot cu unul de ij, problema e ca nu stiu de care ij, pentru ca cel nou are tot 2 suruburi de prindere in spate, respectiv, 2 "urechi" de prindere in fata, dar urechile nu se pupa cu cadrul. Bat alaturi. Ce e de facut, pentru ca rezervorul arata super-misto, si nu l-as schimba, dar se batzie... faci alte cauciucuri acolo unde intra urechile de la rezervor... eu am pus rezervor de ktm mai vechi pe cadru de minsk... tot asa am modificat cauciucurile alea... am pus ceva de la masini de spalat... prinse pe suruburi mai lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate